James Bond: Bloodstone

Het volgende hoofdstuk is een hoofdstuk verderop in het verhaal waar je met je Aston Martin een trein moet bijhouden om er uiteindelijk op te kunnen landen. Tijdens het rijden vliegt er van alles in de hens en botsen er vrachtwagens met olie recht voor je op elkaar. Dit was het moment dat wij als journalisten onszelf mochten bewijzen. Het racen voelt goed aan en is erg spannend door de chaotische gebeurtenissen om je heen. Aan het einde van het level spring je met je auto op de trein, waarna je samen met Joss Stone rond gaat lopen in de trein.

James Bond

Na de speelsessie was het tijd voor een korte vraagsessie. Hier hebben we de volgende informatie kunnen lostrekken: de game zal geen co-op bevatten. Ondanks de scenes met Joss Stone is het niet mogelijk in deze game samen te spelen. De schrijver van het verhaal is dezelfde schrijver die de James Bond-films in de Pierce Brosnan-era schreef. En de game zal geen andere gadgets dan de telefoon bevatten. Omdat Craig volgens hen meer een recht-voor-zijn-raap Bond is, waren gadgets niet op hun plaats. 

Voor wat ik heb gezien van de game kan ik zeggen dat de game inderdaad veel actie zal bevatten. De gameplay is niet iets wat je nog niet eerder hebt gezien, maar doet wel recht aan de Bond-films. Als het ze inderdaad lukt om het verhaal van de game gelijkwaardig aan een film te maken, dan wil ik ze wel een kans geven. Mijn verwachting is echter dat dit simpelweg een vermakelijke game is voor wat het is, maar die je niet zal missen als je het niet gespeeld hebt. Als Bond-fan zou ik deze game echter wel aanbevelen, want het is zeker geloofwaardig.