Playboy: The Mansion

Grafisch
Playboy: The Mansion is niet lelijk te noemen, maar ook niet mooi. De hele game heeft een cartoony-look en dat zie je terug in de animaties. Die look draagt goed bij aan de sfeer. De animaties zijn heel soepel: grote borsten bewegen heen en weer, ogen knipperen en ook reacties zijn leuk om naar te kijken.
Helaas is de aanloop naar een actie en animatie wat minder soepel. Als je iemand vraagt om op de bank te knuffelen lopen beide personen eerst houterig naar de bank, gaan daar even dom kijken, kleden zich zonodig om en beginnen dan pas met de animatie. En als er iemand in de weg staat komt het er helemaal niet van.
Ook ontdekte ik enkele kleine bugs. Soms gaan mensen in elkaar staan, omdat andere mensen in de weg staan en niet weglopen. Een actie met die mensen voeren is dan onmogelijk. De hoeveelheid ruimte die nodig is om gebruik te maken van een meubel is ook absurd. Bij De Sims 2 lopen mensen keurig en soepel langs spullen, stoelen en mensen heen, maar in Playboy: The Mansion is ook dit heel houterig gedaan en dit voorkomt de plaatsing van veel items in je villa.

Gillen dan
Naast de graphics is ook het geluid en de muziek cartoony en sfeervol. Uit je stereo kun je vele soorten muziek kiezen, van hiphop tot industrial. Bovenin beeld staat keurig aangegeven welk nummer er opstaat.
Hoewel het gebrabbel van de personen niet veel toevoegt, hoor je bij vrijpartijen toch wat anders. Hard gekreun en niets minder schalde er uit mijn televisie. Euh ja, het is maar wat je sfeervol noemt hè.



<\/center>

Controls
De controls zijn lekker goed uitgewerkt. Met de ene analoogstick beweeg je Hugh voort en met de andere kun je de camera draaien en inzoomen. De vierpuntdruktoets dient voor het koopmenu, het inhuren van mensen, je status bekijken en meer van dat.
Interactie voeren met mensen en spullen doe je op de X-knop. Soms zijn er meerdere interacties mogelijk en zul je even met de analoog de juiste optie moeten aanvinken, waarna er een bevestigende druk op de X-knop volgt. Met de O-toets cancel je acties en andere dingen waar je mee bezig bent.
Een uitstekende toevoeging vind ik de versnellingsknop. Deze kun je vinden op de R1-toets. Op deze manier is het socializen geen saai en afwachtend proces meer. Hup, even doorspoelen en hoppa, een nieuwe vriend erbij.