Party: Q-Base

Lexie
Ik kan Q-Base niet vergelijken met andere evenementen, omdat het de eerste
keer was dat ik naar een dergelijks iets ging. Over de muziek kan ik dus
weinig zeggen, ik ben al blij genoeg dat ik het herken als hardstyle, het
klonk in ieder geval lekker . Wat wel een beetje tegenviel was het vervoer
en het slechte weer, van andere mensen hoorde ik achteraf regelrechte
horrorverhalen over wachten, files en nog meer wachten. Q-base is voor mij
zeer geslaagd; de vloer is in ieder geval goed aangestampt en ik denk dat
het niet het laatste feestje is geweest voor mij!

Boy_Snakeye
Q-base is voor mij goed bevallen, maar het kon beter. Ik heb niks gemerkt
van de problemen met de bussen , denk toch de goeie timing gehad. De
Nederlandse hangars waren te vol waardoor ik mijn favoriete namen gemist
heb. Daardoor ben ik geweest bij Belgium, UK en Italy/Swiss. En deze hebben
mijn hele avond gemaakt. Vele goeie klassiekers gehoord en echt staan
beuqen in de diverse hangars. Volgend jaar weer Q-Base voor mij (mits de
indeling word aangepast. )

Fendy
Al met al heb ik me prima vermaakt, mede door het gezelschap waarin ik verkeerde en de (soms)goede muziek. Minpunt gaat naar het vervoer en de logistiek Oh ja...en iemand moet eens aan Q-dance uitleggen dat Techno en mc's gewoon niet samengaan...zo ongelofelijk fout om 15 keer in een uurtje Speedy J zo'n schijt-mc te horen roepen..."This is the sound of kjoebees..." jah! dat snappen we allemaal wel! Arghh...kan er dan zo kwaad om worden!

Kwarkie
Ik vond het een leuk feest maar meer ook niet, ik heb het meer ervaren als een avondje dansen ipv een dance-festival. Het was redelijk geregeld en ik heb lekker kunnen stampen maar daar bleef het ook bij.

zwahiel
Goed feest, organisatie liet wat te wensen over, maar da’s puur organisatorisch (bijvoorbeeld, namen Q-dance medewerkers ook de kaarten in of waren dat anderen? Niet echt duidelijk!), gave muziek, goede line-up vond ik zelf. Kortom gaaf feest! Sjah, jammer van de regen, daar had Q-dance ook niet echt op gerekend aan de terrein opbouw te zien! Geen problemen met de bus gehad omdat we gewoon een eigen bus geregeld hadden. Totaal geen gedoe hiermee vlot aan gekomen en vlotjes (paar mensen te laat!) weer weg gereden. Geen knokpartijen gezien, hebben ons zéér goed geamuseerd op het hele feest, kortom voor ons volgend jaar zeker weer!

HostiMeister
Q-Base was in mijn ogen een van de beste feesten waarop ik het afgelopen jaar ben geweest. De sfeer was top, de muziek was divers en sterk en de locatie was vet, en heel underground. Ik heb voornamelijk op de DL01 en Mainstage staan beuken omdat daar de muziek het beste met mijn smaak overeen kwam. Dr. Motte en Monika Kruse waren helemaal top in DL01 en op het main vond ik technoboy en Kai tracid het beste. Omdat wij redelijk vroeg daar waren hebben wij geen last gehad van de vele logistieke problemen waar de meeste mensen last van hadden, wel hadden we op te terugweg weinig succes van het terein af te komen, maar dat was niet zo'n ramp als je een heerlijke avond/nacht hebt gehad. Ik ben benieuwd hoe het volgend jaar wordt!

merino
Q-Base was ondanks vervoers en infrastructuur problemen wat mij betreft
zonder twijfel een groots succes. Het had een ultiem illegaal en underground gevoel. In de 's avonds in de file met in de verte een spot die de lucht in scheen, bij het aanrijden en de eerste blikken op het festival, bij het eerste zicht van de Italy stage en Hardcore bunker en tot slot toen het ging regenen. De bunkers waren vrij goed ingericht (had opzich wel beter gekund) en de Mainstage was echt super mooi. Het geluid had opzich wel wat harder gekund zonder sound limits. Alle negatieve dingen zoals geen ruimte, lang wachten en nat geregend worden allemaal niet meegemaakt. Als volgend jaar de nodige verbeteringen en uitbreidingen zijn toegevoegd moet dit wel het Q walhalla worden. 's-Nachts in een bunker staan stampen is onbeschrijvelijk

Floor-is
Ik heb de bevoorrechte positie gehad geen last van files en parkeren te hebben gehad, wel veel over gehoord en ook het stukje gelezen op de Q-Dance website, maar het klinkt mij onbekend in de oren;. Toegegeven: ik mocht backstage parkeren, ik was ruim voor opening aanwezig, ruim na sluiten weer weg en ken de sluiproutes... Het feest zelf vond ik prima geslaagd: mooi terrein, vette bunkers, goed geluid, prima verlichting, gezien de omstandigheden best wel een goede sfeer! Ik heb de NL1&NL2 met rust gelaten, het was mij te druk daar, ook DE1&DE2 heb ik maar heel even bezocht. UK, Swiss&Italy en de main heb ik mijn tijd in doorgebracht, ge-wel-dig licht in de main en de sfeer was er echt GOED! Ik moet dan ook zeggen dat ik me goed heb vermaakt, wat bovendien nog beter werd in het gezelschap van miss_bleu, Paxlie en Jess.

Vogeltje
"Q-Base was een leuk feest. De aanloop naar het feest toe was voor mij in
ieder geval al geslaagd. Dit kwam door een leuke groep met wie ik was en we zaten in een mooie omgeving. Van een verkeerschaos heb ik niks gemerkt. De dj's draaiden best goed en het was goed. Ook heb ik alleen een goede sfeer meegemaakt. Alleen jammer van de regen en dat ik iedereen een paar uur kwijt was. "


Wil je ook uitgebreid napraten over Q-base? Dat kan in dit topic op het forum : Q-Base, het napraattopic
De overige foto's zijn te vinden op de Q-dance site.