Hathaway klaar voor moederschap

Anne Hathaway kan niet wachten tot ze moeder is. "Jazeker", antwoordde de actrice op de vraag van entertainmentzender E! of ze klaar is voor het moederschap. "Ik kijk ernaar uit", zei de 31-jarige actrice, die in 2012 trouwde met Adam Shulman.

Hathaway lichtte verder nog een keer toe dat de verhalen over haar bijna-verdrinking in Hawaii, tijdens een vakantie met Shulman, erg overdreven zijn door de media. "Ik kwam in een sterke stroming terecht en probeerde mijn man duidelijk te maken dat ik in de problemen zat", legde ze uit. "Maar er waren paparazzi in de buurt en ik wilde hen niet laten merken dat ik me zorgen maakte. Ik wist niet hoe ik het moest overbrengen, dus het werd uiteindelijk een hele vertoning." Verschillende media plaatsten foto's waarop een naar adem happende Hathaway te zien was.

Hathaway's man reageerde als een ware held, vond de actrice. "Hij trok heel heldhaftig zijn shirt uit en ging het water in om me te redden, maar tegen de tijd dat hij me bereikte was ik al veilig." De actrice heeft niet wakker gelegen van het incident. "Het is gewoon iets dat gebeurde op vakantie en ik zou het allang vergeten zijn als het niet zo'n 'ding' geworden was."


Anne Hathaway klaar voor moederschap (Foto: Novum)