Marjolein weer..

Nou, de week begon weer goed..

Maandag had ik 8 maanden met Marko, m'n vriend.. En hoe erg ik ook gehoopt had dat ie wat leuks zou doen of meenemen voor mij..helaas..Weer eens iets teveel gevraagd..)-:

Toen kwam natuurlijk dinsdag, dat was een leuke dag, want ik werd er namelijk uitgestuurd bij Engels, en ik ben er dus nog nooit uitgestuurd..Nog nooit !! Ben ik braaf of ben ik braaf..??!!??

Maar het ging nogal op een domme manier:
Ik zit in de klas helemaal vooraan, en als ik een leraar wil zien ( voor de momenten dat ik oplet..) dan moet ik gedraaid gaan zitten, dat zat ik dus oook. Aan de andere kant van het klaslokaal zat ook een meisje omgedraaid en de leraar stuurde haar eruit omdat zij omgedraaid zat en zat te praten. Ik maakte een opmerking naar de jongen achter me dat ik ook zo zat. En dat hoorde hij dus ook, toen zei de leraar dat ik recht moest gaan zitten maar dan kon ik hem niet zien..Dus ik ging recht zitten en vervolgens zakte ik scheeef omdat ik de leraar niet kon zien. Toen werd de leraar boos en stuurde hij me eruit, terwijl ik natuurlijk eigenlijk helemaal niets gedaan had..(-:

In ieder geval, ik moest een uur nablijven en teksten gaan zitten samenvatten, die ik trouwens woensdag terug kreeg, en de leraar vond dat ik die helemaal geweldig had gemaakt..
Dus...

En woensdag was ook errug gezellie..
Een vriend , Renwer ( wie noemt z'n kind nou zo, je spreekt het in ieder geval uit als Renner..) was 18 geworden..En er was een bescheiden (!) feestje op school, de bierblikjes werden met dozijnen aangeleverd, we waren met z'n 10-en denk ik..

Ook hebben we met z'n allen op het plein zitten lunchen, de plaatselijke patatzaak was weer erg blij met ons..

We waren om 12.30 al vrij dus we waren al een tijdje bezig, de nieuwe voorrad bier was net aan komen lopen in zo'n Konmar-mandje.. Een vriend, Dick, hij was een beetje sappie sappie, heeft het mandje gemold, en onze conciërge (een plaatseljik schoonmaak-buitenlander die z'n LOI-taalcursus niet heeft afgemaakt..) kwam even alles opruimen, de bierblikjes lagen verspreidt over het plein en de delen van het mandje ook...
Een kwartiertje daarna kwam onze onderdirectrice ook even langs... Ze was niet in een feeststemming..(-:

Ze vroeg of wij gek waren om onder schooltijd op het schoolplein te gaan zitten drinken. Ze vond het niet stoer van ons, wie heeft haar om haar mening gevraagd?? Maar we waren al lang uit..
In ieder geval, wij waren zo vriendelijk om ons van het schoolplein te verwijderen en precies voor het schoolplein verder te gaan..

Het was erg gezellie, en zal ook zeker vaker plaats vinden.. In november is de volgende, ik kijk er al naar uit..hahaha..

Anyways, ik ga maar weer eens stoppen , in het weekend staat er weer een nieuwe column..

Untill then, sleep well and take care of eachother..
*kiss*
Marjolein