FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 6 oktober 1999

Geheime Big Brother Beelden ?

Via een tip kreeg ik de url http://www.jamby.net/bbhouse.html doorgespeeld. Na bekijken van de link blijkt het te gaan om een ruim 7 minuten durend filmpje van een rondleiding door het BB huis (voordat de bewoners erin zaten).
Het is een .mov file dus zul je in het ergste geval, mocht je de film niet zomaar kunnen bekijken, de Apple Quicktime Plugin moeten downloaden.

Het filmpje is trouwens wel een slordige 26Mb !!
Hieronder wat screenshots.







HIER kun je het filmpje bekijken.

NB: Dit zijn natuurlijk geen ECHT geheime beelden, maar onderdeel van het nieuwe Jamby project van de heer Curry. Adam Curry. Maar desalniettemin heel leuk

Leraren scoren een voldoende

Jep, je leest het goed.

Volgens een onderzoek scoren de leraren een voldoende, dit concludeert Het Onderwijsblad nadat ze 119 schoolrapportages hebben geanalyseerd. Dit terwijl de inspectie zegt dat een op de vijf scholen voor voortgezet onderwijs slecht tot matig wordt lesgegeven.

Sjah, ik moet zeggen dat vooral in klas 1/2/3 leraren rondliepen waarvan ik dacht dat ze beter hun hond les konden geven.

Naja, whateva.. lees de rest (niet zoveel) hierow

Gratis SMS berichten verzenden via internet

Veel mensen in Nederland hebben een mobiele telefoon, en op sommige kan je ook SMS berichten ontvangen/sturen. Het probleem is, dat sturen kost geld!
Het kan ook gratis, namelijk met deze site. Op deze site zie je een rood tabelletje met een hokje "Afrika - Any GSM". Nou in dit hokje vul je in "Europe - Any GSM". Daaronder tik je het mobiele telefoon nummer in. LETOP: Het nummer moet je landcode beginnen, dus als mijn telefoon nummer is 0625123123 (ofzo), vul je in 0031(landencode van Nederland)6(dit is gewoon 06, maar de nul hoef je niet in te tikken)25123123. In het oranje hokje kan je dan je bericht zetten.

Veel plezier

Ullrich en Van Moorsel winnen WK tijdrijden

Gisteren was er een Nederlands succes in het WK tijdrijden voor de vrouwen: Leontine van Moorsel won de tijdrit van ruim 25 kilometer met een verschil van ruim 4,5 seconde op de nummer twee bij de vrouwen, Anna Wilson. Elita Pucinskaite kreeg de bronzen plak. Hier is een quote van Van Moorsel over haar overwinning:

"Ik hoorde aan zijn stem dat het goed zat. Ik had het op het laatst eigenlijk wel gehad. Pas na de finish besefte ik dat ik toch weer wereldkampioen was."

Het WK voor de mannen werd vandaag gereden, de Duitser Jan Ullrich won deze ruim 50 kilometer lange rit in een tijd van 1:00:52. De nummer twee, de Zweed Michael
Andersson deed er 14 seconde langer over, 1:00:42. De Brit Chris Boardman eingdigde als 3e met een tijd van 1:01:27.

Fouten veroorzaakten ramp Londen

De treinramp in Londen, die tot nu voor 70 doden en meer dan 160 gewonden zorgde, is veroorzaakt door menselijke fouten en een falend waarschuwingssysteem, aldus het NRC. Het aantal doden zal mogelijk nog oplopen, als de reddingswerkers de ineengedrukte cabines verder onderzoeken. Het NRC meldt ook dat sinds 1993 op hetzelfde traject onder dezelfde omstandigheden al 8 bijna-ongelukken zijn gebeurd. Het ongeval is bijna hetzelfde als het treinongeval in 1997, op hetzelfde traject, waar 7 doden vielen.

Lees hier meer.

VVD legaliseert softdrugs

De politiek leider van de VVD, Hans Dijkstal, heeft zich positief uitgesproken over legalisering van de handel in en bezit van softdrugs mits dat in overeenstemming met de belangrijke landen om ons heen gebeurt.

"PvdA en D66 reageerden gisteren over die uitspraak buitengemeen positief. Het PvdA-Tweede-Kamerlid Apostolou sprak over "een duidelijk ander standpunt, waarbij afstand genomen werd van het hypocriete gedoogbeleid". D66-fractievoorzitter De Graaf sprak zelfs van "een principiële omslag"."

klik hier voor het hele bericht.

Zoektocht naar nepchirurg

Freeler heeft een raar bericht over een chirurg in Miami die eigenlijk geen chirurg is.
De nep chirurg, een man van 58, blijkt helemaal niet medisch bevoegd te zijn, maar opereerde wél mensen. Dat liep uit op een mislukking.
Verdovingsmiddelen die werden gebruikt (en normaal gebruikt worden voor dieren) werden door iemand anders aangeleverd.
"Een man ontwaakte uit zijn narcose met vrouwenborsten, terwijl een borstvergroting van een vrouw uitdraaide op een regelrechte verminking van haar bovenlijf".

Hmm.. dat lijkt me toch minder fijn.
Intussen is een zoekactie gestart, en worden privéklinieken aangepakt.

Helaas kan niemand de waarheid van dit bericht bevestigen..

Opvoedcursus tegen hacken

Om het allemaal nog gekker te maken dan het al is, start het Amerikaanse ministerie van Justitie een campagne voor het beschermen van de Amerikaanse internetinfrastructuur. De Webwereld schrijft hierover.
In de campagne die 'Cybercitizen Partnership' heet, wordt 300.000 Dollar(!) gestoken om te zorgen dat de de jongste generatie Amerikanen niet vroegtijdig begint te 'hacken'.

Er is natuurlijk ook een superslogan bedacht:
"hacken is niet schattig, slim of grappig".

Klik voor het hele verhaal.

Binnenvallende presentator bij BB huis

Planet.nl meldt ons dat Willibrord Frequin van SBS 6 met twee andere mensen het BigBrother huis probeerde binnen te komen. Verder is het ook wel leuk om een linkje te zien naar FokZine
Hier een stukkie text:

Buiten de omheining was het een consternatie van jewelste. Een camerateam was erin geslaagd het studio terrein van FFF te betreden door over het hek te klimmen. Toen bewakers hen trachtten tegen te houden vielen er over en weer rake klappen. Pogingen van Willibrord en zijn team om de omheining te forceren en zo alsnog de bewoners te bereiken werden gestaakt toen de politie arriveerde. Deze slaagde erin de gemoederen te sussen', aldus de ooggetuige.

Deze ooggetuige komt dus ook op FokZine...Ooggetuige identify yourself!!
lees het berichtje hier.

Zie ook het Fok!Forum.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.