10 topfilms voor de herfst

2. Holland - Natuur in de Delta

Een vervolg op de Nieuwe Wildernis is het niet echt, maar zo voelt het wel aan. EMS films had in 2013 een regelrechte hit te pakken met het natuurepos, dat zich afspeelde in de Oostvaardersplassen, een afgesloten natuurgebied waar een interessante groep dieren blijkt te wonen. 

Dat paarden nog eens de hoofdrol zouden spelen in een natuurfilm, hadden weinig mensen verwacht, en wie nu de hoofdrol gaat spelen is onbekend. Wel is in de eerste trailer te zien dat de kijker zich weer op kan maken voor prachtige plaatjes, die zich dit keer niet limiteren tot één natuurgebied. Op verschillende plekken in Nederland is materiaal opgenomen en het is dan ook afwachten geblazen of er net zo'n goede rode draad door de film gespannen kan worden als twee jaar geleden.

Verwachting:

Holland - Natuur in de Delta zal weer een mooi natuurverhaal worden met prachtige beelden, maar of het publiek naar de bioscopen kan trekken is nog afwachten. Het verhaal zal verteld worden door Bram van der Vlugt, de enige echte Sinterklaas, en Carice van Houten. Van de eerste persoon is bekend dat hij goed een verhaal kan vertellen, van de tweede is het nog even afwachten.

Trailer:

Eerste beeld:

Draait sinds gisteren in de bioscoop.