CD: John Lennon - Rock 'n' Roll

Conclusie
Fans van The Beatles en/of John Lennon hebben het origineel van Rock 'n' Roll natuurlijk al lang in huis: het is het enige coveralbum van Lennon en tevens de laatste solo-cd die hij maakte voor zijn dood. Voor die mensen is de aanschaf van deze reissue zeker de moeite waard, gezien het verbeterde geluid en de vier (eigenlijk drie) bonustracks.

Mensen die minder ophebben met muziek uit de jaren '60, ouderwetse rock 'n roll en/of John Lennon kunnen deze plaat met een zeer gerust hart links laten liggen. Muzikaal gezien heeft deze plaat namelijk de tand des tijds, in tegenstelling tot veel ander werk van The Beatles en John Lennon, niet weten te doorstaan. Matte, voortkabbelende versies van klassiekers als Stand By Me en Peggy Sue zullen de harten van de hedendaagse muziekliefhebbers niet sneller laten kloppen. Mocht dat overigens wel zo zijn, dan is een duik je je vaders platenkast hoogstwaarschijnlijk een beter alternatief.

Artiest: John Lennon Titel: Rock 'n' Roll Label: Yoko Ono Lennon/EMI Records Releasedatum: Reeds in de winkel Lengte: 54:24 Genre: Rock 'n Roll
Illdisposed - 1-800 Vindication
1. Be-Bop-A-Lula
2. Stand By Me
3. Medley: Rip It Up / Ready Teddy
4. You Can't Catch Me
5. Ain't That A Shame
6. Do You Wanne Dance
7. Sweet Little Sixteen
8. Slippin' And Slidin'
9. Peggy Sue
10. Medley: Bring It On Home To Me / Send Me Some Lovin'
11. Bonny Moronie
12. Ya Ya
13. Just Because
14. Angel Baby
15. To Know Her Is To Love Her
16. Since My Baby Left Me
17. Just Because (Reprise)