Beautynieuws April 2004

Zomerse voorbereidingen

Dit is de tijd bij uitstek om je huid eens flink te scrubben om zo met een lekker glad velletje de zomer in te gaan. Dat weet ook Jennifer Lopez, en daarom is haar geurlijn Glow nu dan ook uitgebreid met verschillende lichaamsverzorgingsproducten, zoals een scrubproduct. Heb je wat cellulite-zorgen? Sothys heeft een lekkere lijn om dit tegen te gaan en breidde deze onlangs uit met een product dat vocht tegengaat. Heb je dus last van zware of vermoeide benen, dan is het zeker de moeite waard om dit eens te proberen.


Sothys Sérum drainant anti-caption (anti-cellulite) 47 euro
Sothys Concentré désinfiltrant anti-eau (tegen vocht) 32,50 euro
JLO BodyGlow Renewing Body Exfoliator 23 euro


Smeren!

We weten het allemaal: om onze huid te beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon, is het zaak om ons goed en vaak in te smeren met beschermende producten. Sothys heeft op dit gebied een heel uitgebreide collectie producten, die je het hele bruiningsproces doorhelpen. Je begint al voor het zonnen met een crème die je huid voorbereidt op de zon, smeert je tijdens het zonnen in met een zonnebrandcrème en gebruikt hierna natuurlijk een aftersun. Blijf je liever helemaal uit de zon, of laat de zon zich gewoon niet vaak genoeg zien om een lekker kleurtje op te doen? Je vindt in dezelfde productlijn ook zelfbruiners.


Sothys Soins Soleil Cellu-Guard van 22,- t/m 38,50 euro


Geen bosje stro

Met de zomer op komst is het zaak je haar goed te beschermen tegen de zon. Dit kan met stylingproducten, zoals de Sunshine Golden Jelly van Wella, die je haar in model brengt en met behulp van hele kleine glitterdeeltjes ook nog mooi laat stralen (ik ben persoonlijk een grote fan!), maar ook met een beschermende milk, zoals deze van Dove (speciaal voor gekleurd haar). Wil je je blonde haren tijdens de zomer extra blond maken zonder met agressieve middelen aan de gang te gaan? Andrélon heeft een shampoo en condtioner met kamille-extract die je een handje helpen.


Dove beschermende milk voor gekleurd haar 3,40 euro
Andrélon Zomerblond shampoo 2,99 euro
Wella Sunshine Golden Jelly 13,15 euro


Wil je meer weten over de genoemde producten? Neem dan gerust contact met me op via pluisje@fok.nl.