Lifestyle: TopSkinz

De TopSkinz laptopsticker is een sticker voor op de bovenkant van de laptop. De laptopsticker is gemaakt van afneembaar vinyl. Het laat geen blijvende lijmresten achter wanneer deze van de laptop verwijderd wordt. Je kunt kiezen uit een groot aantal standaard designs of je kunt je eigen foto uploaden die vervolgens gebruikt wordt om jouw persoonlijke laptopsticker te maken. Beide opties kosten 19,50 euro.

In het bestelproces wordt goed rekening gehouden met de verschillende merken en formaten laptops. Ook kun je aangeven of je laptop aan de bovenkant een logo heeft, en zo ja, welke vorm en grootte dat logo heeft. Als je dat wilt dan wordt er bij de productie van de sticker een uitsparing gemaakt voor dit logo. Je kunt dit echter ook zelf doen na ontvangst (met een scherp mesje). Doe je dit niet, dan heb je grote kans dat er lucht onder de sticker komt.



Wij kozen voor deze review voor één standaard sticker, met het motief 'Grass' en eentje met een foto van zoonlief. Het duurde ongeveer twee weken voor we de bestelling binnenhadden, waar we per e-mail over op de hoogte werden gehouden.

Het meest benieuwd ben ik naar het resultaat van de TopSkinz met een zelfgemaakte foto. Mijn 2.0 Mega Pixel cameraatje is niet meer zo best, en ik vraag me af of mijn foto wel goed genoeg is om op laptopformaat geprint te worden. Dit valt alles mee: de foto is écht scherp en ziet er prima uit.

In vergelijking met de foto valt het standaarddesign een beetje tegen: een beetje streperig en vlekkerig, vooral als je van dichtbij kijkt. Het aanbrengen (een duidelijke instructie is toegevoegd) gaat niet al te lastig. Geduldig te werk gaan, dat is waar het om draait. De sticker is ook zonder lijmresten achter te laten weer te verwijderen en blijft in gebruik lang mooi. De prijs, 19,50 euro per stuk, vind ik met name voor het, niet helemaal strak uitgevoerde, standaarddesign aan de hoge kant. Voor het eigen ontwerp daarentegen vind ik het een hele redelijke prijs, omdat je het dan natuurlijk over een unieke, persoonlijke sticker hebt.

TopSkinz is als Student Company opgericht door studenten Commerciële Economie in Zwolle. Ben je benieuwd geworden, of wil je zelf een laptopsticker bestellen, kijk dan even op www.topskinz.nl.



Bedrijf: TopSkinz Waardering standaarddesign:
Waardering eigen ontwerp:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!