Beautynieuws April 2004

Nieuwe gezichtscrèmes
Veel mensen 'vergeten' in het voorjaar en de zomer nog wel eens een goede gezichtscrème te gebruiken. Het is mooi weer, je hebt een lekker kleurtje en een verzorgende crème lijkt op het eerste gezicht misschien niet nodig. Schijn bedriegt echter, juist in de zomer kan je huid onder invloed van zonlicht flink uitdrogen en is het dus belangrijk om flink te smeren. De afgelopen tijd verschenen er weer flink wat nieuwe crèmes, met voor alle huidtypes wat wils.

Kies altijd een crème uit die past bij jouw huidtype. Het is zonde om een dure crème te kopen, die belooft je rimpels te vervagen, terwijl je helemaal geen rimpels hebt! Begint je huid al wel wat tekenen van veroudering te vertonen, dan is de nieuwe lijn Primordiale Optimum van Lancôme een aanrader. Deze producten zijn speciaal geschikt voor dertigers en richten zich op de eerste tekenen van huidveroudering, zoals vlekjes en het verlies van elasticiteit. Heb je echter vooral last van een vette huid? Dit is iets wat niet alleen bij pubers voorkomt, maar ook bij volwassen vrouwen geregeld aan de orde is. Estée Lauder introduceerde onlangs een nieuwe lijn, die anders dan de meeste producten voor de vette huid, de huid goed hydrateert en er toch mat laat uitzien. Natuurlijk zijn er ook crèmes verkrijgbaar die qua prijs een stuk lager liggen. Met name als je een normale huid hebt, kunnen deze producten prima voldoen, al dan niet aangevuld met zo nu en dan een extraatje zoals een lekker maskertje. Olaz onderging onlangs een restyling en is sindsdien in een hippe roze verpakking gestoken. Je hebt de keus tussen een dagcrème, nachtcrème of lotion, allen verkrijgbaar in een 'normale' uitvoering en een 'gevoelige huid' uitvoering, en heel goed betaalbaar. En als je dan toch bezig bent je gezicht te verzorgen, vergeet dan ook je lippen niet! Labello heeft een lekkere zomerse variant op de markt gebracht, die goed werkt en vooral erg mjammie smaakt.


Lancôme Primordiale Optimum Crème vanaf 46,01 euro, Fluide 62,08 euro
Olaz beauty classic vochtinbrengende lotion (gevoelige huid) vanaf 4,45 euro
Olaz dagcrème vochtinbrengend en beschermend (gevoelige huid) 6,35 euro
Estée Lauder Clear Difference Advanced Oil-Control Hydrator 37 euro
Labello Summer Fruits 1,99 euro


Lekker ruiken!

Natuurlijk zijn er ook weer wat nieuwe geurtjes verschenen. Ben je gek op de geurtjes Emporio Armani Classic en Emporio Armani Night, en wil je ze eigenlijk allebei graag hebben? Dan heb ik goed nieuws, want er is nu (zowel in een He als een She uitvoering) een leuk twinpack beschikbaar waar je deze beide geuren in vindt, en nog tegen een leuke prijs ook. Wees er wel snel bij, want de oplage is gelimiteerd! Ben je op zoek naar een niet al te duur, vrouwelijk geurtje? Dan is Temperamento van Gabriela Sabatini misschien wat voor jou.


Gabriela Sabatini Temperamento Eau de toilette vanaf 16,50 euro
Emporio Armani twinpack (voor hem of haar) 48,42 euro


Ontspannen in bad

Wat is er nou lekkerder dan na een lange dag heerlijk te ontspannen in bad? Gooide je er vroeger gewoon badschuim in, tegenwoordig is er van alles te krijgen om je badmoment nog lekkerder te maken. Bruisbrokken, badconfetti, olie...dat wordt nog moeilijk kiezen!


Bruisbrokken DeTuinen 4,99 euro
Pure Bath Bubbles De Tuinen 5,99 euro
YvesRocher Ontspannend aromatisch bad 10,95 euro en kaars 9,95 euro


Bijdehand?

Natuurlijk hebben ook je handen verzorging nodig. Je kent waarschijnlijk de flesjes desinfecterende gel wel, Herôme introduceert hetzelfde idee nu ook in sprayvorm. Even sprayen en je handen zijn weer vrij van de meeste schadelijke bacteriën terwijl, ook niet onbelangrijk, de huid niet aangetast wordt. Het handige aan een spray is dat je het ook direct op voorwerpen aan kan brengen. Dus ga je op vakantie naar een camping, en zie je nu al op tegen de vieze doucheruimtes waarbij je de kranen eigenlijk niet eens aan wil raken? Neem dan zeker een flesje mee! Ben je dol op French manicure? Dan is het leuk om te weten dat je niet langer vastzit aan de standaard wit/lichtroze uitvoering, maar dat er nu ook een glitter en een glamour (parelmoer) variant beschikbaar zijn.


Herome Direct Desinfect Spray 3,95 euro
Herôme French Manicure Glitter/Glamour 16,95 euro