Lifestyle: Candy Grabber

Iedereen kent wel de bekende grijparmmachines van de kermis. Leuk, maar vooral frustrerend, want negen van de tien keer krijg ik er niks mee te pakken. Het idee om zelf zo'n machine, maar dan gevuld met snoepjes, thuis te hebben staan, roept dan ook gemengde gevoelens bij me op. Je zal maar net enorm veel zin hebben in een chocolaatje, en hem niet te pakken krijgen. Maar goed, aan de andere kant, het is misschien wel goed voor de lijn?



De zilver met roodkleurige machine is gemaakt van plastic, maar wel van degelijke kwaliteit. De snoepjes gooi je er via de bovenkant in, de muntjes om ze er vervolgens weer mee uit te kunnen krijgen zijn meegeleverd (en zijn na gebruik weer makkelijk uit de machine te halen). Batterijen worden niet meegeleverd, en dat vind ik persoonlijk wel een minpunt. Dit is tenslotte iets waar je meteen nadat je hem hebt uitgepakt mee aan de slag wil gaan. Er moeten 3 batterijen van het type D (dikke ronde) in.



Nadat je een muntje erin gooit gaat er een muziekje spelen dat ongeveer een minuut duurt. In die minuut kun je met de grijparm proberen een snoepje uit de machine te krijgen. Dit gaat niet al te lastig, een stuk makkelijker dan op de kermis in ieder geval. Zodra het je is gelukt speelt het apparaat een vrolijk deuntje ter felicitatie, lukt het je niet binnen de minuut rest je alleen een sneu melodietje. Je betaalt voor de Candy Grabber 29,95 euro. Al met al een leuk ding, dat het goed zal doen bij kinderen of tijdens een feestje!


Via: http://www.gadgethouse.nl Prijs: 29,95 euro Waardering:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!