Lifestyle: Naughty Naughty Pets

Dacht je dat knuffels altijd zacht, schattig en lief waren? Nou, nee dus. Naughty Naughty Pets zijn nieuw in Nederland, maar wereldwijd al langer een rage. De karakters zijn geïnspireerd op echte levende dieren in de straten van New York. Ze hebben elk hun eigen verhaal dat geschreven werd door Wendy Ann Gardner, het brein achter de Naughty Naughty pets. Naast knuffels zijn er ook veel andere producten van te koop en ziet binnenkort zelfs een tv-serie rondom de Pets het levenslicht.



Maar wat maken deze knuffels nu echt anders dan andere? Deze Pets hebben boze ogen en tonen hun tanden alsof ze grommen, en dragen namen als 'A cat named Marty Cohen', 'Vicious French Bulldog' en 'Naughty Naughty Kiefer'. Da's toch weer eens wat anders dan Winnie the Pooh! Het zijn dan ook niet alleen maar knuffels voor kinderen, maar meer nog hippe gadgets voor volwassenen. Op de Nederlandse markt kun je binnenkort bijvoorbeeld ook handtassen, mokken en sleutelhangers met een afbeelding van de verschillende Pets verwachten.


Snort Snort Daisy Peekypoo


Wij hebben zelf kennisgemaakt met de knuffelvarianten van 'A cat named Marty Cohen' en 'Snort Snort Daisy Peekypoo'. De knuffels zijn uitgevoerd in zachte fleece en daardoor heerlijk knuffelbaar. Daisy Peekypoo, met een lief roze pakje aan, vind ik er eigenlijk helemaal niet zo 'naughty' uitzien, al is ze ook weer niet een standaard knuffelhondje. Enorme oren, een scheef hoofd en kleine dunne pootjes. Nee, knap is de arme Daisy niet bepaald te noemen, maar ik vind haar toch lief! Marty Cohen kijkt al een stuk bozer uit zijn ogen. Zijn oren hebben wat weg van hoorntjes en ook zijn boze grijns voorspelt weinig goeds. De kleurige geblokte stof maakt het helemaal af: dit is een monster!


'A cat named Marty Cohen'


De prijzen van deze knuffels variëren van 13,00 euro tot 35,00 euro. De accessoires zijn er vanaf 6,60 euro. Best betaalbaar dus, en daarmee zijn de Naughty Naughty Pets (en de daarop gebaseerde producten) wat mij betreft vooral leuke cadeautjes voor iedereen die verder alles al heeft, en natuurlijk ultieme hebbedingetjes om voor jezelf aan te schaffen! Ze zijn niet beter of mooier gemaakt dan andere knuffels, maar het idee erachter vind ik zo leuk en origineel dat vier sterren zeker op zijn plaats zijn.

Meer over de Naughty Naughty Pets lees je op http://www.friendlybears.be



Via: Friendly Bears Waardering:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!