Lifestyle: DJ iZ

DJ iZ ziet er uit als een grappig poppetje, maar is een multi-functioneel en vooral muzikaal apparaatje. Ontworpen door de man achter o.a. de Furby, verovert DJ iZ in rap tempo de wereld. Onlangs werd hij feestelijk welkom geheten op Schiphol, en wij wilden natuurlijk ook wel even persoonlijk met hem kennismaken!



Je bedient DJ iZ via zijn lichaamsdelen, zijn buik en oren om precies te zijn. Er zijn vier verschillende functies:

Play functie:
Druk op de buik van iZ en kies de beat die jij het leukst vindt. Voeg er een melodie aan toe door aan zijn oor te draaien. Ook kun je het tempo verhogen of verlagen (via de buik). Je kunt je mix ook opslaan, zodat je hem later terug kunt luisteren of aanpassen.

DJ functie:
In deze functie geef je DJ iZ de vrije hand en mixt hij voor jou muziek aan elkaar. Je kunt de muziek die hij maakt in deze functie niet beïnvloeden.

Wziz FM functie:
Door aan zijn oor te draaien kun je de verschillende muziekstations die in de iZ zijn ingebouwd beluisteren.

IZ speaker functie:
Je kunt DJ iZ ook als speaker gebruiken en je iPod, MP3 speler of andere muziekbron er op aansluiten (aansluitkabel wordt meegeleverd). Opgepast, want door de muziek heen kan het zijn dat iZ zijn commentaar geeft. Je kunt het commentaar van iZ ook uitzetten.



Het leukste aan de iZ is eigenlijk dat het niet alleen maar een muziekmaakapparaatje is, maar een 'echt persoon', met een mening. Zoals al eerder aangegeven moet je niet vreemd opkijken als DJ iZ commentaar levert op je MP3 playlist die je via hem afspeelt. Maar ook als je zelf de DJ aan het spelen bent laat hij regelmatig van zich horen. Vindt 'ie het maar niks wat je doet kan het zomaar zijn dat er opeens een boer of scheet door je muziek heen klinkt. Vindt hij het daarentegen wél goed wat je componeert dan zal hij je zeker aanmoedigen om door te gaan!

DJ iZ is makkelijk te bedienen en ziet er grappig uit. Zijn functies zijn ook te vinden in vele andere apparaten, maar juist de combinaties van al die functies én het temperament dat deze DJ bezit maakt dit een bijzonder leuk gadget. Geschikt voor kinderen van vijf jaar en ouder, maar ook zeker (en eigenlijk vooral) voor volwassenen.

Meer info vind je op http://www.dj-iz.nl


Via: Spectron Verkoopprijs: 49,99 euro Waardering:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!