Party Review: Qlubtempo #25 New Years Eve

Q-dance heeft werkelijk alles uit de kast gehaald om van de allerlaatste Qlubtempo tot een succes te krijgen. De aankleding was perfect, het geluid in de HMH snoeihard en de DJ's konden niet beter. Alle DJ's hebben werkelijk alles gegeven wat ze konden geven. Voor mij sprongen de sets van Abyss, Pavo en The Prophet en Deepack en Charly Lownoise er als beste uit op die nacht. Maar dat blijft toch persoonlijk. Maar toch heb ik me vreselijk lopen ergeren aan het publiek wat daar rond liep. Mensen kunnen niet door anderen mensen heen lopen! Je kan er ook makkelijk omheen lopen. Sigaret opsteken tuurlijk waarom niet, maar ga er dan niet zo mee lopen dat je iedereen met die dingen kan verbranden. Ik heb werkelijk niemand zo zien lopen met een sigaret dat ze uitkeken voor andere. Nee allemaal lekker met je sigaret voor je uit op je af komen lopen. Dat zijn gewoon dingen die mij irriteren. De zaal zat naar mijn mening ook te vol. Misschien hadden ze gedacht dat er meer mensen in de chillout zouden gaan zitten. Vanaf het balkon gezien was er geen vrije plek meer op de zaalvloer, en dat danst behoorlijk naar zo vlak op elkaar.

Maar al met al een goede afsluiting van Qlubtempo in de HMH. Qlubtempo #25 krijgt van mij ondanks die paar minpunten toch een dikke 8 als eindcijfer.

Wil je meepraten over Qlubtempo dan kan het in Uitgaan en vrijetijd daar staat een topic over dit evenement. En ben je benieuwd of je zelf ook nog op de foto staat dan moet je even naar de Q-dance site om daar te kijken