Party Review: Qlubtempo #25 New Years Eve

Het was al een tijdje bekend dat Q-dance zou stoppen met het concept Qlubtempo. Dit evenement werd altijd gehouden in de Hemkade te Zaandam, maar voor oud en nieuw zijn ze uitgeweken naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Hier organiseren zij namelijk vaker evenementen en deze locatie is gewoon groter dan de Hemkade en heeft een betere akoestiek. Nadat we om de hoek kwamen lopen bij de bioscoop die naast de Heineken Music Hall ligt zag ik een ongelofelijk lange rij. Een blik op ons horloge vertelde ons echter dat het toch echt pas negen uur was en de zaal net open ging. Aangezien ik op de perslijst sta moet ik doorlopen naar de Pepsi stage die naast de Heineken Music Hall ligt. Deze is voor dit evenement namelijk ook open en heeft als functie chillruimte, VIP/persingang. Het is nog redelijk stil in de Pepsi Stage als ik daar binnen kom lopen, ik hang mijn jas op en het wordt dan toch echt tijd om naar de mainstage te lopen. Tussen de Pepsi Stage en Heineken Music Hall in zit een tent waardoor je tussen beide gebouwen heen en weer kan lopen. Op het moment dat ik de Blackbox in kom stappen (Main ruimte van Heineken Music Hall) valt mijn mond open van verbazing. Q-dance heeft deze keer echt uitgepakt met de aankleding van de zaal.
Het DJ podium staat in het begin van de zaal en boven het podium hangt een onwijs groot Q-dance logo met licht. Voor de meeste mensen die naar Qlimax zijn geweest wel bekend. De aankleding op het podium alleen al is gaaf om te zien. Ze hebben allemaal planten neergezet naast de draaitafels. Verder staan er aan de zijkant van de zaal vier podia. In het midden van de zaal hangt nog een enorm Q-dance logo redelijk laag en er hangen een soort Oosterse mega lampen. Zoals ik al eerder zei, Q-dance heeft echt uitgepakt met de aankleding van dit feest.
Achter dj podium
Maar zoals ik al eerder zei is niet alleen de Heineken Music Hall open voor dit evenement. De Pepsi Stage, waar ik zelf nog nooit binnen was geweest, is zelf al heel stijlvol. Rode vloerbedekking en het scheelt weinig of de wc's daar zouden van goud zijn. De Pepsi Stage heeft dus gewoon de perfecte uitstraling voor dit thema. Niet alleen de HMH was geheel aangekleed maar ook de chillruimte dus. Die chillruimte moet je zien als een ruimte met een mega grote trap waar je lekker op kan zitten, hangmatten in het midden van de zaal en een hemel vol sterren. Ja je leest het goed, het plafond van de Pepsi Stage zit vol kleine lichtjes.
Chillout
Maar genoeg over de aankleding van beide gebouwen, je komt daar tenslote toch om te feesten!