Openingsdatum Avengers Campus bekendgemaakt

Vandaag is bekendgemaakt wanneer Marvel-fans hun eigen avontuur met Avengers kunnen gaan beleven. Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris zal op 20 juli haar deuren openen. 

Fans kunnen hier hun hart ophalen in de vorm van twee nieuwe attracties, twee restaurants die ook volledig in het Marvel-thema zullen zijn en ook nog voldoende mogelijkheid om exclusieve merchandise te kopen. Daarnaast zullen er mogelijkheden zijn om superhelden te spotten en zelfs met ze te trainen. 

Al eerder werden de eerste beelden vrijgegeven, waarin duidelijk werd wat de fans konden verwachten. Een achtbaan, Avengers Assemble: Flight Force, zal gasten van het pretpark opleiden tot superhelden, samen met onder anderen Iron Man en Captain Marvel. Daarnaast kan de dag gered worden met Spider-Man in zijn attractie Spider-Man W.E.B. Adventure. Binnen deze attractie moet het publiek de superheld helpen voordat de uit de hand gelopen technologie, de Spider-Bots, de Campus overnemen. Van beide attracties hebben we wat beelden hieronder toegevoegd. 

Naast de avonturen in de attracties kan er worden bijgetankt in twee unieke Marvel-restaurants. In PYM Kitchen kan, net zoals in de Ant-Man-films, genoten worden van alles wat in het innovatieve Pym wetenschapslab gegroeid en gekrompen kan worden. Daarnaast zal Stark Factory haar deuren openen met een kookshow van zelfgemaakte pizza's. Ook zal hier een levensecht Hulk Buster harnas te zien zijn. 

Het is zeker niet de eerste Marvel-toevoeging aan het pretpark. We mochten eerder al langsgaan bij het nieuwe Hotel New York - The Art of Marvel, waar je hier meer over onze ervaring kunt lezen. 

Avengers Assemble: Flight Force
Avengers Assemble: Flight Force

Spider-Man W.E.B. Adventure
Spider-Man W.E.B. Adventure

PYM Kitchen
PYM Kitchen

Stark Factory
Stark Factory