7: Sexy personages

Sexy

In deze special gaan we kijken naar zeven personages uit games die de redacteuren 'sexy' vinden. Het kan een bepaalde uitstraling zijn, hoe het personage eruitziet of bepaalde handelingen die het personage uitvoert in een game. Bekijk hieronder welke zeven personages de redacteuren hebben gekozen en nog belangrijker, welk echt persoon zou eventueel een filmrol moeten vervullen voor dat personage.

PlaatjeGame: Mass Effect 2 & 3
Platform: Windows, Xbox 360, PS3
Verschenen in: 2010-2011
Redacteur: ROFLOL
Sexy Personage: Miranda Lawson

Waarom is dit personage sexy?
Miranda Lawson is een Cerberus Officer en kom je al snel tegen in Mass Effect 2. Miranda is dankzij haar vader genetisch gemanipuleerd om perfect te zijn. Alles is geperfectioneerd aan Miranda, haar intelligentie, fysieke en biotische kracht en vooral haar uiterlijk die je goed ziet in haar strakke outfit. Daarnaast zorgt BioWare tijdens filmpjes er ook erg goed voor dat haar rondingen veelvuldig in beeld komen. Een echte femme fatale dus, maar met een hart. Want al snel kom je erachter dat Miranda ook niet perfect is en op sommige momenten onzeker is.

Wie mag de rol op zich nemen?
Miranda's prachtige stem is zowel ingesproken en gemodelleerd door Yvonne Strahovski. Als er een iemand is die daar dus voor geschikt is, dan is het Yvonne wel. Yvonne Strahovski heeft al in de hitserie Chuck laten zien dat ze een stoer en goed personage kan neerzetten, als Miranda kan ze dat uiteraard dus vast ook. En dan graag wel een romance scene in de film!

YvonneMiranda

PlaatjeGame: Uncharted-serie
Platform: PS3
Verschenen in: 2007-2011
Redacteur: Kuukske
Sexy Personage: Nathan Drake

Waarom is dit personage sexy?
Nathan, Nate, Drake. Hoe je 'm noemen wil maakt niet uit. Sexy is 'ie zeker. Hij is wat mij betreft alles wat een man nodig heeft. Een gespierd torso, een ongeschoren bekkie, leuk kapsel en een prima kontje. Bovendien heeft hij ook nog eens charmes. Welke vrouw is er nu niet gevoelig voor zijn grapjes en opmerkingen? Humor is toch datgene wat vrouwen interessant vinden aan een man. Daarnaast moet hij wel ontzettend handig zijn in huis, want wie zo behendig overal langs klautert, moet wel enigszins inzicht hebben in wat hij met allerhande spullen (in en om een huis) kan doen. Dat bespaart dus ook nog een hoop centen! En wat hij dan met vrouwen kan doen.. Ja, Elena boft maar met zo'n vent.

Wie mag de rol op zich nemen?
Als ik de geruchten moet geloven, wordt de game ook daadwerkelijk verfilmd en staat Mark 'Marky Mark' Wahlberg op de lijst als Drake. Op zich geen verkeerde keuze, maar Ian Somerhalder zou ik liever zien als Drake. Waarom? Dat koppie, dat kontje, dat lijf, dat ongeschoren bekkie. Omnomnom!

IanNathan

PlaatjeGame: Final Fantasy X, X-2
Platform: PS2
Verschenen in: 2002-2004
Redacteur: Notorious_Roy
Sexy Personage: Rikku

Waarom is dit personage sexy?
Er zijn tal van sexy personages in games, zelfs mannelijke als ik collega Kuukske mag geloven, maar mijn persoonlijke 'favoriet' is toch wel Rikku. Dit is ietwat dubieus aangezien ze in Final Fantasy X en X-2 respectievelijk 15 en 17 jaar is... Toch voel ik me niet helemaal bezwaard aangezien het ten eerste een fictief persoon is die expres sexy neergezet wordt door de makers en ten tweede vooral de cosplay-dames verantwoordelijk zijn voor mijn keuze voor Rikku.

Wie mag de rol op zich nemen?
Tja, de eerste ingeving lijkt me duidelijk, maar die cosplay-dames zijn geen actrice. Wie moet het dan worden? Lastig, maar ik kies voor A.J. Cook, bekend van onder andere Criminal Minds. Wonderschone blondine.

CookRikku

PlaatjeGame: Assassin´s Creed II
Platform: Windows, Xbox 360, PS3
Verschenen in: 2009
Redacteur: StefanW
Sexy Personage:  Teodora Contanto

Waarom is dit personage sexy?
Veel mensen denken bij sexy vooral aan zo bloot mogelijk, maar bij mij ligt dat toch anders. Vandaar ook dat ik Sister Teodora uit Assassin's Creed 2 in dit lijstje vind horen. Een dame in een nonnenkostuum die de leiding heeft over een bordeel. Deze mysterieuze dame weet met haar combinatie van naughty and nice niet alleen Ezio te vangen, maar ook mijn interesse te winnen. Als ik dan ook nog eens denk aan dat kruis dat haar decolleté bedekt, is het moeilijk om nog ergens anders naar te kijken.

Wie mag de rol op zich nemen?
In mijn ogen is er maar één actrice die deze combinatie van naughty and nice evenveel bezit als Sister Teodora. Mocht ze ooit verfilmd worden dan zal ik ook direct actie gaan voeren om Jessica Biel deze rol te laten krijgen.

JessicaTeodora

PlaatjeGame: Command & Conquer: Red Alert 2
Platform: Windows
Verschenen in: 2000
Redacteur: Pheno
Sexy Personage: Tanya

Waarom is dit personage sexy?
Een babe met een legergroen topje aan, een geweer in haar handen en die je vraagt of het 'time for some action is'. Wie kan er dan nee zeggen? In haar eentje ruimt ze zonder blikken of blozen een gehele basis op. Eén schot voor een soldaat en wat C4 om de gebouwen te vernietigen. Een keiharde, sexy tante, die zeker geen poes is om zonder handschoenen op te pakken. Emancipatie was nog nooit zo goed.

Wie mag de rol op zich nemen?
De rol van Tanya is ondertussen door drie vrouwen gespeeld, maar Kari Wuhrer heeft toch de meeste 'indruk' gemaakt met haar 'Shake it, baby!'. Ze mag die rol met een gerust hart op haar nemen. Als kers op de spreekwoordelijke taart geven we Gemma Atkinson een gastrol als Eva. Topfilm, nu al!

Tanya

PlaatjeGame: Lollipop Chainsaw
Platform: Xbox 360, PS3
Verschenen in: 2012
Redacteur: Yaksha
Sexy Personage: Juliet "Lollipop" Starling

Waarom is dit personage sexy?
Die vraag over "Lollipop" kun je niet serieus stellen. Ze huppelt rond in de meest fantasievolle outfits, heeft oog voor detail getuige het hartje op haar kettingzaag en is het meest sexy schoolmeisje waar je ooit mee zal mogen spelen en daar nog dankbaar voor is ook. Ze heeft wel al een vriendje maar een afgezaagd hoofd kun je makkelijk aan de kant schoppen. Wees wel gewaarschuwd, ook al heeft ze een schattig gezichtje, sexy lange benen, mooie blauwe ogen en lange blonde lokken, die kettingzaag neemt ze overal met haar mee.

Wie mag de rol op zich nemen?
Dit kan maar op één manier goed gaan, een samenwerking tussen Quentin Tarantino en Guillermo Del Toro in de stijl van From Dusk Till Dawn. Vervang de vampiers door zombies en de Titty Twister door San Romero High School en je kunt de popcorn al klaarzetten. Met Elisha Cuthbert in de hoofdrol, die al meermaals bewezen heeft dat ze een overtuigend sexy dom blondje kan spelen in de serie Happy Endings, moet dat helemaal goedkomen.

ElishaLollipop

PlaatjeGame: Bayonetta
Platform: PS3, Xbox 360
Verschenen in: 2010
Redacteur: wc-eend
Sexy Personage: Bayonetta

Waarom is dit personage sexy?
Bayonetta is een dame die je niet kunt missen. Prachtig lichaam, lange haren, zwoele blik, sexy bril en twee hele grote... pistolen. Daarnaast is ze ook nog eens een heks en gebruikt ze haar haar in gevechten om zichzelf te verdedigen of om aan te vallen. Met mogelijkheden om de tijd langzamer te laten gaan of gewoon stop te zetten zul je eeuwig in haar greep vastblijven. Eerlijk gezegd zou dat niet zo heel erg zijn.

Wie mag de rol op zich nemen?
Megan Fox zou in mijn ogen de rol perfect op zich kunnen nemen. Ze is niet onbekend met een bril en het staat haar geweldig. Daarnaast heeft Megan ook nog eens geweldig haar wat heel belangrijk is voor de rol. Vanwege haar rol in Transformers moet de actie uit Bayonetta wel te doen zijn voor deze schone dame.

MeganBayonetta