De Grote FOK!filmprijsvraag Week 3: Scott Pilgrim vs The World

De 'maand' tussen 15 maart tot en met 8 april staat geheel in het teken van de Grote FOK!filmprijsvraag. Tijdens vier prijsvragen maak je kans op de beste films. Als klapper op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op 12 bioscoopbonnen! Houd FOK! en vooral FOK!film goed in de gaten. Volg ook het Twitteraccount van FOK!film om het laatste nieuws binnen te krijgen in je timeline.

Tijdens de derde week van de Grote FOK!filmprijsvraag mag FOK! in samenwerking met Universal Pictures 5 x een dvd weggeven van de topfilm Scott Pilgrim vs. The World. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op de vraag, die je onderaan kunt vinden.

Maak kennis met de charmante maar werkloze Scott Pilgrim (Michael Cera). De 22-jarige bassist van het garagebandje Sex Bob-omb liep zopas Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead) tegen het lijf. Ze is, letterlijk, zijn droommeid. Maar er zit een addertje onder het gras. Zeven, zelfs. Want haar zeven kwaadaardige exen lusten hem rauw.

Regisseur Edgar Wright (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) versmelt op zijn eigenzinnige wijze weer tal van genres met Scott Pilgrim vs. the World, het platformverleggende verhaal van een romantische lanterfanter en zijn onstuitbare zoektocht naar de liefde.

Het beantwoorden van de prijsvraag gaat dit keer net even anders dan anders. Wij hebben twee films gepersifleerd en het goede antwoord is de titels van deze films. Het antwoord vul je alsvolgt in: Titel film 1 - Titel film 2. Dus met een koppelstreepje ertussen. Het filmpje is hier te bekijken:


Klik hier om de vraag te beantwoorden. Meedoen kan tot en met 3 april.

Win ook nog eens 12 bioscoopbonnen!

Naast vele topfilms maak je ook nog eens kans op 12 bioscoopbonnen. Uit alle winnaars van de prijzen wordt één iemand getrokken, die naast de prijs ook nog eens de 12 bioscoopbonnen gratis krijgt. Dit alles in samenwerking metPathé, dé site die weet wat er in de bioscoop draait.