Bates Motel: Nice Town You Picked Norma

Na de spannende pilotaflevering van Bates Motel van vorige week was het uiteraard uitkijken naar het vervolg. Wat in elk geval wel duidelijk was geworden uit de vorige episode was dat Norman Bates (Freddie Highmore) zijn vreemde nukken niet van een vreemde heeft.

Bates Motel 101

Bates Motel: Nice Town You Picked Norma (S01E02)

In de tweede aflevering van Bates Motel maken we kennis met Dylan (Max Thieriot), de oudere stiefbroer van Norman, die plotsklaps voor de deur van het hotel staat. Moeder is hier echter niet al te blij mee, de verstandhouding tussen haar en haar oudste zoon is op zijn zachtst gezegd grimmig te noemen. Het feit dat Dylan zijn moeder in zijn telefoon heeft staan als 'The Whore' spreekt boekdelen. Norman raakt ondertussen bevriend met Emma (Olivia Cooke), een meisje dat zijn fascinatie voor de dood deelt.

De lokale politie is ondertussen op zoek naar Keith Summers, de vorige eigenaar van het motel. Zijn pick-uptruck is vlakbij het motel aangetroffen maar de beste man is spoorloos. Norma wil echter niet aan het onderzoek meewerken en zegt dat de politie zich weer mag melden als er een huiszoekingsbevel is. Als Norman met Emma een boswandeling gaat maken ontdekt het tweetal dat de lokale boeren een nieuwe lucratieve manier van geldverdienen hebben ontdekt.

Bates Motel 1023
Emma en Norman aan de wandel.

Kijk op de volgende pagina voor de recensie van de afgelopen aflevering.
Let op: de recensie bevat spoilers!