Otogi 2: Immortal Warriors

Dat alles zo sfeervol overkomt dankt het spel mede aan de fantastische graphics en het bijbehorende level-design. De werelden zijn duister en gedetailleerd, net als de vijanden die je gaandeweg tegenkomt. Ook de lichteffecten, aanvallen en explosies zijn fantastisch: alles spat uit elkaar en het scherm verandert in één grote kleurenorgie en dit geeft een enorme voldoening.

<\/center>

Sowieso zijn de gevechten wel erg lekker, je schudt zo enorme combo\\\'s uit je mouw en nergens is het overdreven moeilijk. Het enige nadeel, en dat is meteen een flink nadeel, is dat de camera af en toe totaaaaaal niet meewerkt. Er klopt helemaal niets van de manier waarop deze reageert op jouw acties en hij zwiept regelmatig ineens de verkeerde kant op waardoor je niet meer ziet waarmee je bezig bent. Ik zal een voorbeeld geven van hoe erg het soms is:

Op een gegeven moment ben ik in een level bezig om een gigantisch levend standbeeld in elkaar te slaan tot op een gegeven moment het standbeeld achter me komt te staan. Op dat moment schiet de camera ook naar achter mij en gaat hangen ter hoogte van mijn enkels. Het enige dat nog in beeld bleef was mijn character zelf. Heel erg vervelend dus omdat je de vijand dan niet meer ziet.

<\/center>

Dit soort voorvallen zijn niet uniek en gebeuren meerdere keren in eenzelfde wereld; vooral bij de binnenlocaties gaat de camera tekeer als een dronkenman. Frustratie ten top dus, en dit is erg zonde want de rest van de game zit prima in elkaar. Naast de eerder genoemde goede graphics en sfeer is ook het level-up systeem namelijk erg goed uitgewerkt: je krijgt, net als in een RPG, experience waardoor je sterker wordt en je kan ook accessoires en nieuwe magic kopen met het verzamelde geld. Hierdoor krijgt een game die in eerste instantie lijkt op een hack \\\'n slash game ineens een stuk meer diepgang. Helaas kunnen al die goede dingen de game niet echt redden, de camera verpest alles en je wilt niet een game met tegenzin gaan spelen.