DVD: SpongeBob terug naar de oertijd

SpongeBob terug naar de Oertijd bevat een dubbele aflevering die zich in de oertijd afspeelt.

Verslag van zoon: ze gingen om het vuur zitten en toen gingen ze allemaal dingen pakken uit het vuur en die vonden ze allemaal zo lekker.

Wat er in de praktijk op neerkomt dat de voorvaderen van SpongeBob, Patrick en Octo met vuur leren omgaan, dat ontstaan is door bliksem. Ten koste van de nodige blaren natuurlijk. En dan ontdekken ze het principe van marshmellows en barbecuen. Ze eten hun buiken bol en maken vervolgens ruzie om het vuur.

Naast deze dubbele aflevering staan er nog acht andere afleveringen op de DVD, die echter niets met de oertijd van doen hebben. Wel erg leuke afleveringen, zoals bijvoorbeeld die van de kleurenburgers en de grote slakkenrace.



Je kunt bij deze DVD kiezen voor Nederlands, Engels, Spaans, Frans of Frans (Benelux). Voor het verschil tussen die laatste twee is mijn kennis van het Frans onvoldoende...

Voor de liefhebbers een leuke DVD met lekker veel afleveringen. De oertijdaflevering wordt extra opgeluisterd door het optreden van Patchy de piraat en zijn papegaai. Andere extra's ontbreken op de DVD, dat is wel jammer.

Zoonlief heeft SpongeBob al diverse malen bekeken, hij is echt een liefhebber. En hij vindt nu dat ik wel genoeg heb geschreven over deze DVD.



Label: Nickeodeon Releasedatum: 18 augustus 2005 Kijkwijzer:
Waardering:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!