Boek: Danielle Steel - Tweede kans

Fiona is, hoewel ze twee vrij langdurige relaties achter de rug heeft, tamelijk overtuigd vrijgezel. Ze deelt haar huis met Sir Winston, een oude, snurkende bulldog, en haar excentrieke bediende Jamal, die bij voorkeur haar schoenen draagt en in buitenissige gewaden de feestjes verzorgt die Fiona met regelmaat voor haar vrienden organiseert. Ze reist veel, maakt lange dagen voor haar werk en is over het algemeen heel gelukkig met haar drukke bestaan.

Dan komt ze via haar werk in contact met John Anderson, een weduwnaar met twee studerende dochters. Na een poosje krijgen ze een relatie, maar ze lopen tegen de nodige problemen op. Het grootste probleem vormen Johns dochters. Opgestookt door zijn huishoudster weigeren de dames halsstarrig Fiona te accepteren, hoe ze ook haar best doet. John is genoodzaakt zijn tijd te verdelen tussen zijn dochters en Fiona. En dat heeft de nodige invloed op hun huwelijk...


Danielle Steel


Tweede kans is een typische Danielle Steel-roman. Een liefdesverhaal met veel glitter en glamour. De verhaallijn is vrij ongecompliceerd. Steel biedt een aantrekkelijke blik in de wereld van de mode en het in elkaar zetten van een tijdschrift, en de druk die daarbij komt kijken. Hoewel het me niet zo aansprak als het eerder genoemde Beschermengel is het een prima boek voor de vakantie of om 's avonds in bed te lezen. Kortom, lekker leesvermaak, goed voor een paar plezierige uurtjes.



Uitgever: Uitgeverij Sijthoff ISBN: 9024550254 Pagina's: 256 Prijs: 12,50
Waardering:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!