Uitslag Feyenoord - PSV

de topper tussen Feyenoord en PSV heeft geen winnaar opgeleverd. De Rotterdammers sleepten op de valreep een gelijkspel uit het vuur, 2-2.

Feyenoord moest het doen zonder de geblesseerden Bijlow en Szymanski, terwijl Hartman ziek was. PSV begon in dezelfde opstelling als vorige week, aanwinsten Van Aanholt en Hazard begonnen op de bank. De bezoekers kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, El Ghazi scoorde met diagonaal schot.

In de rest van de eerste helft was Feyenoord de bovenliggende partij maar het had moeite om tot kansen te komen. Gimenez was dichtbij maar een goede reflex van Benitez voorkwam een goal. Na rust had de keeper van PSV meer te doen. Hij greep goed op enorme mogelijkheden voor Gimenez en Timber.

Na een uur spelen moest PSV met tien man verder. Obispo kreeg rood na een harde charge op Gimenez. Desondanks kwamen de Eindhovenaren even later op 0-2, de net ingevallen Hazard scoorde uit een counter. Feyenoord gaf niet op en met een man meer werd het overwicht nog groter. Jahanbakhsh scoorde uit een kopbal de aansluitingstreffer en diep in de blessuretijd bezorgde hij met een schot in de hoek zijn ploeg toch nog een punt.