Verstappen over Red Bull van 2017: "Genieten met zoveel grip"

Het Formule 1-seizoen nadert zijn einde en dus wordt er al voorzichtig vooruitgeblikt naar volgend jaar. Door wijzigingen in de reglementen is de spanning groot voor wie dat goed uit zal pakken en wie de auto niet goed weet te krijgen. Max Verstappen is alvast positief gestemd over zijn Red Bull voor volgend jaar.

"Ik heb er nog niet veel van gezien, omdat die voortdurend in ontwikkeling is. Wat je vandaag ziet, zal niet de auto zijn die volgend jaar de baan op gaat. Natuurlijk blijf ik op de hoogte van de voortgang en iedereen is vol vertrouwen dat we volgend jaar een stap vooruit kunnen maken. We geloven erin en werken hard, zodat we volgend jaar hopelijk voor de wereldtitel kunnen strijden. Het enige dat ik over de nieuwe auto kan verklappen is dat ik er al in heb gereden in de simulator en dat het erg genieten was om zoveel grip te hebben." Zo verklaarde de Nederlander op zijn eigen site.

Maar eerst komt er volgend weekend een einde aan het huidige Formule 1-seizoen met de Grand Prix van Abu Dhabi, daar wil Verstappen strijden voor de vierde plaats in het WK-klassement: "Een erg goed resultaat scoren. Ik ben nog in gevecht voor de vierde plaats in het kampioenschap en hopelijk kunnen we daar een gooi naar doen. Hopelijk ligt het circuit ons, maar het is afwachten hoe het zal uitpakken. Ik zie het positief tegemoet."

Verstappen over Red Bull van 2017: "Genieten met zoveel grip" (Pro Shots / Action Images)
Verstappen over Red Bull van 2017: "Genieten met zoveel grip" (Pro Shots / Action Images)