Deadly Premonition-dev bezig met nieuwe game

Access Games, de ontwikkelaar van het bizarre Deadly Premonition, is bezig met een nieuwe game. Hidetaka 'Swery65' Suehiro van Access Games heeft dit onthuld. Of hun nieuwe game vergelijkbaar zal zijn met hun vorige game is niet bekendgemaakt.

Nu ze bezig zijn met een nieuwe game zijn ze ook druk op zoek naar een uitgever die hun spel uit wil gaan geven. Volgens Suehiro kan dit lastig worden want welke uitgever zou geld in ze willen investeren na het 'succes' van Deadly Premonition?

"In other words, the reality of the matter is that I can say I want to make a new game! As much as I want, but that alone is not enough to start the process. Would anyone be ready to invest in us?"

Deadly Premonition is verdeeld ontvangen door de pers en het publiek. In de game speel je een detective met een gespleten persoonlijkheid die een moord op moet lossen. De game staat bekend om zijn slechte graphics, een onbestuurbaar personage, tenenkrommende dialogen en bizarre wereld. Dit zorgde ervoor dat veel mensen ervan walgden maar dat er ook een grote groep was die het om deze redenen ontzettend kon waarderen.

Om jullie een idee te geven: hieronder een scène uit Deadly Premonition.