De grote kerstprijsvraag 2008

<\/center>

Na het grote succes van de afgelopen jaren kon het natuurlijk niet anders dan dat er ook dit jaar weer een kerstprijsvraag is. Ook dit jaar hoef je jezelf dus niet te vervelen tijdens de kerstdagen, maar biedt FOK! je voldoende vermaak om de donkere dagen door te komen.

Hoe verdien je punten?
Ook dit jaar zal er weer van 25 december tot en met 1 januari dagelijks een sitenieuwsbericht worden geplaatst met daarin de vragen van die dag. Na het succes van het logo raden de afgelopen jaren zullen deze ook dit jaar weer terug komen en voor hersenkrakende momenten zorgen. Pak je gamesbijbel er dus maar vast bij. Dagelijks zullen er drie logo\\\'s te raden zijn, die elk twee punten waard zijn. Daarnaast zijn er acht gewone vragen, die ook elk drie punten waard zijn en tot slot is er de welbekende opdracht die twee tot zes punten waard is. De antwoorden op de vragen en de logo\\\'s kunnen gewoon via een special invulformulier op de site ingestuurd worden, en de opdrachten zullen via e-mail ingezonden moeten worden. Alle antwoorden en e-mails moeten uiterlijk op 2 januari om 23.59 uur binnen zijn om mee te tellen, met uitzondering van de opdracht van dag 1, die een eerdere sluitingsdatum heeft. Je hoeft niet alle dagen in te zenden als je mee wil doen, maar meer inzenden is meer punten en dat geeft je meer kans op een toffe prijs.

Naast de punten die je met de vragen kunt verdienen zullen er nog speciale acties komen waarmee bonuspunten verdiend kunnen worden. Deze acties zullen in de meeste gevallen niet van te voren aangekondigd worden, dus check regelmatig FOK!games, het games & consolesforum, het IRC kanaal #GAM en andere delen van FOK!.

Wat kun je met de verdiende punten?
Nou is het natuurlijk erg leuk om veel punten te hebben, maar de grote vraag is natuurlijk wat je er precies mee kunt doen. Net als in de voorgaande jaren zullen we ook dit jaar weer een speciale meerdere dagen lopende kerstprijsvraagveiling organiseren waarbij je (een deel van) je punten in kunt zetten voor één of meerdere prijzen naar keuze. Misschien kun je nu eindelijk je droom verwezenlijken en eindelijk een Sims sticker op je PC-kast kunnen plakken, maar misschien ga je toch maar liever voor één van de vele games die te winnen zijn. Er is voor ieder wat wils en er zijn games voor zowel de 360 als PS3 en Wii te winnen, dus doe je best om zoveel mogelijk punten te verzamelen en de prijs van jouw keuze te bemachtigen. Speciaal voor deze actie hebben verschillende publishers last-minute nog wat goodies tevoorschijn weten te toveren. Hiervoor zijn we Microsoft, Activision|Blizzard, Nintendo en SEGA natuurlijk dankbaar.

Wil je graag je ervaringen over de kerstprijsvraag van dit jaar delen met andere users, dan kun je dat in het speciale topic dat hiervoor in GAM geopend wordt.

We wensen jullie allemaal heel veel succes, maar lees voor deelname nog wel even de kleine lettertjes van de wedstrijd op de volgende pagina.