Paaseieren zoeken op FOK!games

header
Dit weekend is het Pasen en iedereen gaat er dan op uit om eieren te zoeken, of om meubels uit te zoeken. Op FOK!games kun je deze twee dagen ook eieren vinden en daarmee leuke prijzen winnen.

Tijdens Pasen zullen we op FOK!games eieren gaan verstoppen en de bedoeling is dat jij een mailtje stuurt zodra je een ei hebt gevonden. Deze eieren zullen voornamelijk in de nieuwsberichten verstopt worden, maar natuurlijk niet allemaal. Hou de site gewoon goed in de gaten. Sommige eieren zullen dit jaar erg lastig te vinden zijn en de eieren zijn dit jaar verschillend van grootte, soort en kleur. Wel staat op alle eieren een code, en alle eieren zijn games-gerelateerd.

De persoon die het snelste een mailtje stuurt met de goede code (die je op het ei kunt vinden) krijgt hiervoor nul punten. De nummer twee krijgt één punt, de nummer drie krijgt twee punten, enz. Wanneer je geen mailtje stuurt bij een ei dan krijg je natuurlijk ook punten; in dit geval het aantal deelnemers plus één punt.

Het mailtje moet je sturen naar gamesprijsvraag@fok.nl, met het volgende onderwerp: Pasen [nickname] [code van het ei]. Bijvoorbeeld: 'Pasen koei L17'. In het mailtje zelf kun je vervolgens je diepste geheimen neerzetten, hier zal verder niet naar gekeken worden.

Dit is natuurlijk heel erg leuk, maar met prijzen is nog veel leuker. Daarom hebben een aantal prijzen voor jullie beschikbaar, en de top tien zal een prijs krijgen. We hebben een lijstje met games en goodies die je kunt winnen en de nummer één mag als eerste kiezen, de nummer twee als tweede, enz. Voor de duidelijkheid: de user met het minste aantal punten is de winnaar (en heeft dus het snelste gereageerd).

Naast deze winnaars zullen uit alle deelnemers die minimaal tien eieren hebben gevonden en die niet bij de eerste tien horen, nog vijf winnaars worden getrokken die ook elk een prijs uit mogen kiezen. Zij mogen hun prijs uitkiezen op volgorde van trekking nadat de eerste tien winnaars hun prijs hebben gekozen. In totaal zullen er dus vijftien winnaars zijn.

Het eieren zoeken zal mogelijk zijn vanaf goede vrijdag 19:00 uur en eindigen op maandagavond om 23:59 uur. Veel succes!

De prijzen
Het prijzenoverzicht is nog niet definitief, maar de onderstaande prijzen zou je kunnen winnen, waarbij sommige prijzen meerdere keren beschikbaar zijn!

De hoofdprijs bestaat uit de collectors edition van Lord of the Rings: War in the North voor PlayStation 3 of Xbox 360. Deze collectors edition bestaat uit:
• Snow Troll exclusive figurine
• War in the North art book met artwork van de hoofdkarakters in de game, verschillende vijanden en de prachtige omgevingen van Midden-Aarde.
• Inside Look: The Music of War in the North-bevat interviews en footage van de legendarische componist Inon Zur in de Abbey Road Studios en op het E3 2011 Concert, samen met drie tracks van de game soundtrack
• Digital content: Lothlorian Challenge Map - Exclusief beschikbaar voor de WITN Collectors Edition.
• The Lord of the Rings: War in the North video game

war in the north box

Lord of the Rings: War in the North is een actie RPG gebaseerd op de bekende Lord of the Rings-trilogie. Het spel bevat co-op gameplay met maximaal drie spelers die hun eigen bondgenootschap vormen. Gamers moeten samen spelen of strijdend ten onder gaan om Saurons krachten in het Noorden te verslaan.

Andere prijzen waar uit gekozen kan worden:

Pilotwings voor 3DS
Patapon voor PSP
Red Faction Armagaddon voor Xbox 360
Gears of War voor Xbox 360
ACE Combat voor Xbox 360
Dr Kawashima Body & Brain voor Xbox 360 Kinect
Brink voor Xbox 360
Uncharted voor PlayStation 3
Final Fantasy XIII-2 voor PlayStation 3
LittleBigPlanet sleutelhanger
LittleBigPlanet mok
Gran Turismo 5 tas
Donkey Kong t-shirt
Top Spin 4 goodies
Mass Effect 3 t-shirt, sleutelhanger en miniatuur van een ruimteschip (15~20 cm ongeveer)
Max Payne 3 t-shirt en stickers

De kleine lettertjes:

* Je moet geregistreerd zijn op FOK! om deel te kunnen nemen aan de prijsvraag
* Elke user mag één keer deelnemen aan de prijsvraag
* Per adres mag één keer worden deelgenomen.
* Crew en directe familie en partner zijn uitgesloten van deelname
* Samenwerken is verboden
* Een ingestuurde eiercode is pas geldig nadat het ei in een artikel geplaatst is. Indien een code eerder wordt verstuurd dan dat het betreffende ei in een artikel is geplaatst en dus niet op normale wijze gevonden kan zijn, wordt de betreffende user uitgesloten van verdere deelname
* Er kunnen in totaal maximaal 24 eieren gevonden worden, maar dit kunnen er ook minder zijn
* Alle eieren zijn op FOK!games te vinden. De eieren kunnen óók op andere subsites zichtbaar zijn, bijvoorbeeld als een bericht ook op de frontpage geplaatst wordt.
* Paaseieren van eerdere jaren zijn niet geldig voor dit jaar. Let hiervoor op het jaar waarin het bericht is geplaatst.
* Zodra de winnaars bekend zijn zullen zij om de beurt een PM ontvangen met daarin de prijzen die nog beschikbaar zijn. Hierop moet binnen 48 uur gereageerd worden met de gewenste prijs en de adresgegevens van de winnaar anders vervalt de beurt van de winnaar en kan de eerst volgende winnaar kiezen. De overgeslagen winnaar kan dan aan het eind uit de dan nog beschikbare prijzen zijn of haar keuze maken.