Win de LEGO Icons Lord of the Rings: Barad-Dûr set!

Vanaf deze week is de nieuwe LEGO-set voor Tolkienliefhebbers te koop via de LEGO stores en LEGO.com: de Lord of the Rings: Barad-Dûr set. Maar je kunt 'm ook op FOK! winnen!

De set telt in totaal 5.471 stenen, die je kunt gebruiken om zelf de donkere toren van Mordor in prachtig detail tot leven te brengen, vol met spannende functies en geliefde personages uit Tolkiens tijdloze saga. De reis door de donkere toren gaat verder met de troonzaal - die een compartiment bevat dat opengaat om een kaart te onthullen. Ook is er een ladder op de bovenste verdieping van de toren die naar links en rechts kan worden bewogen. 

LEGO Barad Dur: blik op de binnenkant

Op de top ligt het Oog van Sauron dat in verschillende richtingen kan draaien en voorzien is van een lichtsteen om het oog te laten gloeien. Er zijn ook 10 minifiguren, waaronder Sauron, Mond van Sauron, Orc, Frodo, Sam, Gollum en Gothmog. 

LEGO Icons Lord of the Rings: Barad-Dûr

Om de lancering van deze set te vieren komt op zaterdag 8 juni de Nederlandse Ashwin Visser, van het designerteam achter de nieuwe LEGO® Icons Lord of the Rings: Barad-Dûr set, naar de LEGO Store in Utrecht. LEGO fans kunnen Ashwin tussen 10.00 - 12.00 uur ontmoeten om hun nieuwe set te laten signeren. 

Je kunt deze set natuurlijk meteen kopen voor €459,99, maar als je mee doet aan deze prijsvraag kun je 'm misschien wel winnen. Wat je moet doen: beantwoord de vraag (correct ), laat je gegevens achter en als je wint, sturen we de hele set naar je op. (De winnaar wordt op vrijdag 7 juni bepaald.)

Update

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd qltel met je nieuwe LEGO-set!