Gadget: Candy Bra

Van het onschuldige kinder-imago komt de snoepketting wel af, want behalve kettingen worden er tegenwoordig ook strings en bh's van gemaakt. Toevallig zat ik vorige week zondag Life & Cooking te kijken en toen zag ik Irene al stuntelen met de BH. Toen ik dus deze snoepbh in de reviewplanner zag staan, twijfelde ik dus geen minuut, dit moest en zou ik zelf uitproberen!
De BH zit verpakt in een mooie doos en natuurlijk een plastic zakje, anders gaat het immers wel heel erg plakken als er vocht bij komt. Zoals je kan zien is gewoon een BH alleen zonder sluitingen. Het is dus in het begin heel erg lastig om hem aan te krijgen. Dus mocht je je vriend willen verwennen met een snoep-BH, trek daar dan even 15 minuten voor uit of vraag zijn hulp even!

De test
Zelf kreeg ik de Candy Bra vorige week met het mooie en vooral warme weer binnen. Vanaf het moment dat ik hem uit de verpakking haalde begon hij al te plakken en te kleven. Na ongeveer 15 minuten had ik hem eindelijk een beetje normaal zitten. Zelf moest ik wel heel creatief doen met het vast maken, want een knoop in een snoepketting leggen gaat niet echt makkelijk en hij schiet er ook zo weer uit. Met als gevolg dat je weer opnieuw kan gaan prutsen om hem vast te krijgen. Toen hij eenmaal goed zat ben ik voorzichtig naar een spiegel gelopen om te kijken hoe dit in godsnaam zou staan. Het zag er eigenlijk best wel heel grappig uit als ik eerlijk ben. Owkay het aantrekken is gelukt. Nu nog de test of iemand er daadwerkelijk een snoepje af kan knabbelen. Op jacht naar een proefpersoon! Dat snoep eraf knabbelen ging nog niet zo makkelijk kwamen we later achter, het is meer likken kan knabbelen. Met als resultaat dat de hele boel heel erg begint te plakken en je lichaam allerlei kleurtjes begint te krijgen.

Na de uitgebreide persoonlijke test zijn we tot de volgende conclusie gekomen:

Niet mee gaan fietsen want of je verongelukt zelf als de BH breekt en de snoepjes vallen op de grond. Of je laat iemand verongelukken die achterom naar jou zit te kijken.
Niet aantrekken in de buurt van honden!
Niet eten in combinatie met patat of ijs, dat is echt te goor voor woorden.
Niet harder ermee lopen dan 5km per uur want anders zakt ie af!
Niet mee zwemmen! Anders heb je niets meer als je het zwembad uitstapt behalve je touwtje.
Niet op gaan staan, dat geeft onwijs veel troep en het is zonde.

Even zonder gekheid: het is een heel leuk speeltje als je een keer je vriend wil verrassen. Het is dan ook maar eenmalig te gebruiken want zodra alles begint te plakken kan je hem net zo goed helemaal opeten of weggooien. Wil je een keer een verrassende blik in de ogen van je vriend zien en mag hij kleurstoffen hebben dan zou ik het zeker een keer proberen. Het is zeker de die blik in die ogen waard!

van: Gadgethouse Prijs: 9,50 Waardering:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!