Paul McCartney moet aliens lokken

Er is een kans dat Paul McCartney en de drummer van de Beatles binnenkort worden ingezet om buitenaardse gasten uit hun holen te lokken. Volgens UFO-expert Michael Luckman zitten er voor de kust van Maiibu in Amerika heuse aliens verscholen. Door middel van een muziekfestival wil hij de ruimtewezens ertoe bewegen zich te laten zien.

Muzikanten en troubadours die overtuigd zijn van het bestaan van buitenaards leven hebben een uitnodigingetje gehad. Artiesten (waarvan sommige zelf mogelijk niet van deze planeet zijn) als Robbie Williams, Mick Jagger David Bowie, Sting, Matt Bellamy en Joe Satriani zijn gevraagd mee te werken aan een festival voor de aliens. Ook zangeresjes Rihanna, Alicia Keys en voormalig Blondie-ster Deborah Harry zijn gevraagd niet te ontbreken op het appel.

Het is de bedoeling om een speaker en lasers onder water te installeren, zodat de ietwat verlegen gasten tevoorschijn komen en hun een hartelijk welkom op ons planeetje kan worden toegewenst.

Buiten deze onderneming is Luckman ook van plan om zelf met een duikboot een kijkje te gaan nemen bij de aardse versie van Otoh Gunga. Als medeontdekkingsreizigers heeft hij Shirley MacLaine, Russell Crowe, Steven Spielberg en William Shatner in gedachten. Naar eigen zeggen zag Crowe ze een jaar geleden al vliegen.