FOK! is op zoek naar versterking

De FOK!nieuwsredactie is hard op zoek naar nieuwe crewleden. Zie jij het wel zitten je in te zetten voor de site waar je graag je nieuws leest? Ben je een nieuwsfan die geniet van nieuws lezen maar wel eens aan de andere kant mee wil werken? Wil je zulk leuk/goed/interessant mogelijk nieuws maken voor de duizenden FOK!lezers? Meld je dan snel aan!

Als je dit leest, ken je FOK! waarschijnlijk een beetje, dus weet je dat we niet zo strikt zijn. We stellen geen verplichtingen aan je crewschap. Geen nieuwsquotum of verplicht aantal uren online/actief. Dat gezegd hebbende is het natuurlijk wel handig als je er voldoende tijd voor hebt.

De werkzaamheden voor de nieuwsredactie zijn grofweg te verdelen in drie 'taken'.

Schrijven

Vanuit de diepste krochten van het internet (of de grote nieuwssites) interessante en/of leuke artikelen en nieuwsberichten vinden en daar mooie FOK!artikelen van maken.

Feeds plaatsen

FOK! heeft beschikking tot aangeleverd nieuws van bekende persbureaus ANP en Novum. Een walhalla voor de nieuwsjunk, maar we hebben crewleden nodig om die berichten op FOK! te plaatsen. Hier zijn weinig schrijfskills voor nodig.

Modereren

Niet alle reacties die onder nieuwsberichten geplaatst worden, zijn ook even wenselijk. Reacties moeten doorgenomen en eventueel verwijderd worden. Natuurlijk zo min mogelijk, FOK! heeft vrijheid van meningsuiting op de eerste plaats staan. Dit is dus niet simpel berichten lezen en eventueel verwijderen. Hiervoor moet je een band met de lezers creëren, gevoel hebben voor wat wel en niet kan en discussies sturen. 

Het allerbelangrijkste is dat je iemand bent die FOK! graag vooruit wil helpen en een zo goed mogelijke frontpage wil. Denk je dat je iets voor FOK! kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar frontpage@fok.nl.