Rosberg ziet drie opties voor toekomst Hamilton

Er wordt al tijden veel gespeculeerd over de toekomst van Lewis Hamilton. De wereldkampioen Formule 1 heeft nog een contract voor 2020 maar wat er daarna met de Brit zal gebeuren is nog onduidelijk. Voormalig wereldkampioen Nico Rosberg denkt dat er maar drie mogelijke scenario's zijn. 

"‘Lewis zit misschien op een sneeuwscooter in Colorado of hij zit bij Mercedes of Ferrari. Dat lijken mij de opties", aldus Rosberg tegenover RTL. "Het is voor lastig om mijzelf in hem te verplaatsen. Hij heeft al zoveel bereikt en heeft daarnaast nog zoveel zaken lopen. Het zal uiteindelijk allemaal afhangen van de prestaties van de wagen of hij in de sport blijft."

Rosberg is nog steeds diep onder de indruk van Hamilton. "Dit jaar kan Hamilton de grootste aller tijden worden als hij het record van Schumacher pakt, maar wie had dat ooit verwacht? Ik heb het geluk gehad om met beide coureurs te rijden, maar ik kan ze niet vergelijken. Michael is extreem harde werker en Lewis heeft juist heel veel passie voor de sport. Het zijn gewoon twee uitzonderlijke coureurs."

Rosberg ziet drie opties voor toekomst Hamilton (Pro Shots / Zuma Press)
Rosberg ziet drie opties voor toekomst Hamilton (Pro Shots / Zuma Press)