'Jochie (17) bezwangert lerares (28)'

De politie van Austin, in de Amerikaanse staat Minnesota, heeft ene Mary Gilles in de boeien geslagen. De 28-jarige wiskundelerares op Pacelli High School aldaar heeft namelijk zesmaal de liefde bedreven met een 17-jarige scholier. Sterker nog, de brunette zou zelfs zwanger van hem zijn.

Gilles kreeg afgelopen februari een seksrelatie met de minderjarige knul. Tot en met juni heeft zij met hem vier- of vijfmaal meegedaan aan een wedstrijdje paalzitten.

Toen de vakantie aanbrak, kwam er tijdelijk een eind aan de relatie. In september ging het stel echter weer vrolijk verder waar zij waren gebleven.

De zaak kwam aan het licht toen een wantrouwige schoolmedewerkster de e-mails van de scholier begon te lezen. Daarin stonden pikante details over hun seksleven. Ook wijdde de docente hierin uit over haar mogelijke zwangerschap, als gevolg van de nummertjes met de leerling.

Gilles moest zich gisteren voor de eerste maal voor de rechter verantwoorden. Woensdag zal de zaak worden voortgezet. Zij loopt nu de kans voor 90 jaar achter tralies te belanden.


Met een filmpje. Nice?