Juf (30) wil 4 kids met 9-jarig ventje

Een 30-jarige hulpjuf op een school in Bassilac, in de Franse Dordogne, heeft de zak gekregen. Zij is namelijk stapelverliefd op een negenjarig ventje op haar school. Zo heeft ze hem maar liefst drieëntwintig brieven geschreven waarin zij hem vertelde vier kinderen met hem te willen.

De ouders van het ventje deden op Kerstavond een schokkende ontdekking. Op de kamer van het kereltje werd een stapeltje liefdesbrieven aangetroffen. Roze met blauwe brieven, versierd met hartjes. Waar de ouders eerst dachten aan zuurtjesverkering met een klasgenootje, bleek niets minder waar.

De geheime aanbidster bleek een 30-jarige hulpjuf van zijn school te zijn. Zij schreef hem huwelijksproblemen te hebben, en samen met het jongetje te willen vluchten. Ook weidde ze uit over haar verlangen om vier kinderen met het mannetje te willen.

Het ventje heeft zeker één afspraakje met de geile juf te hebben gemaakt. Ook hebben zij gezoend. Of ze verder ook seks hebben gehad, is helaas niet bekend. Het kereltje hult zich namelijk in stilzwijgen.

De hulponderwijzeres komt er nog mee weg ook. Zij heeft slechts ontslag en een uitbrander gekregen. De advocaat van het gezin is woedend, en spreekt van een dubbele moraal. Want mocht het een leraar zijn met een 9-jarig meisje, dan zou de beste man op zijn minst gecastreerd aan een boom zijn opgehangen.