Bloedmooie juf (32) doet scholier

Het 'geile juf doet scholier'-bericht van vandaag neemt ons mee naar Houston. In deze Texaanse metropool is ene Ellen Wermeling in de boeien geslagen. Deze 32-jarige schoolbegeleidster heeft driemaal seks gehad met een scholier.

De zaak is aan het licht gekomen toen de zesdeklasser op de Aldine MacArthur High School uit de school klapte. Hij heeft de politie verteld hoe hij de mooie blondine op 28 februari via Instagram een berichtje stuurde.

Zij spraken af dat zij hem kwam ophalen om vervolgens de tijd door te brengen in haar huis. Aldus geschiedde. Als eerste keek het stel een film. Al snel sloeg de vonk over en gaf de bronstige puber de lekkere juf een flinke veeg.

Dat smaakte blijkbaar naar meer. Er volgden namelijk nog twee ontmoetingen. Zowel op 6 maart als twee dagen later reed de geile Wermeling zich klaar op zijn kloppende roede.

De school kreeg lucht van de zaak en startte een onderzoek. De knappe decane werd stevig aan de tand gevoeld, maar ontkende iedere betrokkenheid. Volgens haar hadden zij nooit met elkaar afgesproken, noch hadden ze contact via Instagram.

Desondanks heeft de politie de jongedame toch in de boeien geslagen. Haar wordt ongepaste betrekkingen met een scholier ten laste gelegd. De school heeft haar hangende het onderzoek met verlof gestuurd.

WermelingDe blondine in kwestie. Nice?
Foto: Houston Police Department