Juf (29) heeft 30x seks met scholier (17)

De politie van Polk County, in de Amerikaanse staat Florida, heeft maandagavond Jennifer Christine Fichter in de boeien geslagen. De 29-jarige lerares Engels heeft zich tot dertig keer laten uitwonen door een scholier van 17. Uiteindelijk leidde de relatie zelfs tot een zwangerschap, zo weet de politie.

De relatie tussen de docente aan de Central Florida Aerospace Academy en de bronstige puber begon in november. Fichter pikte de knaap sindsdien geregeld 's ochtends op met haar pick-uptruck. Vervolgens zette het ventje zijn slagroomklopper flink aan het werk op de achterbank van de auto.

Eind januari werd moederlief argwanend toen haar zoon die nacht niet was thuisgekomen. Toen zij de telefoon van haar zoon doorspitte, ontdekte ze een conversatie met een oudere vrouw. Zo werd er over een leeftijdsverschil gepraat. Zoonlief werd stevig aan de tand gevoeld, en al snel kwam de jongen met de naam Fichter op de proppen.

Pas eergisteren stapte de moeder naar de politie. Op het politiebureau liet Bromsnor de moeder bellen met de juf in kwestie, onder toeziend oog van de Heilige Hermandad. Fichter heeft tijdens het gesprek bekend verliefd te zijn op haar leerling, en zeker twintig tot dertig keer met hem te hebben geneukt.

Ook vertelde de dammende docente dat de scholier haar had bezwangerd. Een tripje naar de abortuskliniek wist erger te voorkomen. Bromsnor was weldra ter plaatse om de geile juf in de boeien te slaan. Haar wordt vele malen seks met een minderjarige ten laste gelegd.

FichterDe juf in kwestie. Nice? (foto: Lakeland PD)