18-jarige neukt geile juf (23) in kast

De politie van het Texaanse Houston heeft ene Michelle Strickland in de boeien geslagen. De 23-jarige muziekjuf van Stratford High School aldaar heeft zich in de voorraadkast van de school laten uitwonen door een 18-jarige leerling. In tegenstelling tot veel andere juffen is Strickland een aangename verschijning.

De mooie lerares is pas sinds dit schooljaar in dienst van de school. Tijdens haar werkzaamheden sloeg de vonk over tussen haar en de adolescent waarna zij een seksrelatie kregen. Tijdens de repetities van het schoolorkest knepen zij en de knaap er geregeld tussenuit.

In de voorraadkast voor de muziekinstrumenten, gaf Strickland de knaap geregeld een les in blaaskunsten. In het hokje werden vele lichaamssappen uitgewisseld tussen de geile docente en de jongeman. In april werd Bromsnor getipt over de relatie, waarna een diepgaand onderzoek volgde.

Het stel werd stevig aan de tand gevoeld, waarna het ventje al snel alles bekende. De geile juf daarentegen ontkent echter alle betrokkenheid. Helaas voor hen kwam ook het volledige sms-verkeer boven water, met daarin vele pikante berichtjes.

Strickland is uiteraard direct ontslagen. Zij zal worden aangeklaagd wegens het hebben van een ongepaste relatie. "Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de scholier", zo laat de school weten. "Hij is het slachtoffer in dit verhaal."

Filmpje met de juf in kwestie. Nice?