Juf (35) beft tienermeisje in klas

Het 'geile juffen'-bericht van vandaag neemt ons mee naar het altijd zonnige Californië. Een 35-jarige lerares uit Placentia heeft daar vier jaar lang een seksrelatie gehad met een destijds minderjarig meisje. Tussen 2004 en 2008 werd er veelvuldig geschaard en gebeft in een klaslokaal van Valencia High School.

Rebecca Eileen Diebolt werd gisteren onaangenaam verrast toen zij boodschappen wilde doen in Brea. Terwijl ze net haar auto parkeerde, kwam Bromsnor haar in de boeien slaan. Dit omdat de mooie docente Taalkunsten een buitensporige relatie heeft gehad met een scholiere.

In 2004, het meisje was slechts 15 lentes jong, sloeg de vonk over tussen Diebolt en het tienermeisje. Het stel kreeg een heuse seksrelatie. Hierin vond vele malen orale seks plaats.

Ook werd het meisje diverse keren door de geile juf gepenetreerd, zo laat de politie weten. De geile onderonsjes vonden na schooltijd plaats in het klaslokaal, of bij Diebolt thuis. Ook toen het meisje eenmaal was afgestudeerd, bleef de relatie in stand.

Uiteindelijk is de docente, die overigens keurig getrouwd is, gisteren gearresteerd. Haar borgsom is vastgesteld op 100.000 dollar. De politie onderzoekt nog of zij meer slachtoffers heeft gemaakt.

DieboltDe geile juf in kwestie. Nice?
Foto: Placenta Police Dpt.