Sutil beslist snel over 2011

Adrian Sutil beslist snel bij welk Formule 1-team hij in 2011 zal gaan rijden. De Duitser heeft een goed aanbod van zijn huidige team Force India liggen, maar kan naar verluidt ook bij Renault en Williams tekenen. Hij heeft naar eigen zeggen nog enkele dagen nodig om tot een besluit te komen.

"Ik kom dichter bij het maken van een beslissing. Deze zal erg snel genomen gaan worden. Ik roep dat nu al een maand, maar als je in de situatie zoals de mijne zit dan denk je er wel tweemaal over na. De beslissing is nu aan mij. Als het aan mij was dan had ik nu ook al kunnen roepen wat ik zou gaan doen, maar ik wil zeker weten dat ik het goed doe. Daarom heb ik nog wat bedenktijd nodig," zei Sutil die zich tegenover Autosport in nevelen hult.

De Duitser heeft het goed naar zijn zin bij Force India en denkt dat hij bij het team nog niet uitgeleerd is. Sutil wijst er dan ook op dat het handig is omdat je niet meer aan elkaar hoeft te wennen en je meteen op de ontwikkeling van de bolide kunt gaan richten, maar aan de andere kant wil hij ook niet te lang blijven zitten. Dit is bij Force India nog niet het geval, maar in de toekomst wil hij de uitdaging zeker aangaan.