Abt: "'Schumacher', kom naar DTM"

Audi team-chef van de DTM-klasse Hans-Jürgen Abt heeft voor opschudding gezorgd in de DTM wereld. Hij heeft kenbaar gemaakt Michael Schumacher met open armen te willen ontvangen om voor zijn team de DTM te gaan rijden.

Hoewel je vraagtekens kan zetten bij deze uitspraak, een goede PR-stunt is nooit weg, zorgt het toch voor opschudding in de autosport. Abt zou maar al te graag duels zien tussen tweevoudig Formule-1 kampioen Mika Häkkinen, die dit seizoen zijn debuut maakt in de DTM, en zevenvoudig wereldkampioen Formule-1 Michael Schumacher.

Abt: ”Wat nu met Schumacher in de Formule-1 gebeurd, is een catastrofe. Hij moet oppassen dat hij zijn naam niet ten gronde richt. Als het zo slecht blijft lopen voor hem kan ik Michael alleen maar aanraden om bij ons in de DTM te komen.”

Morgen is de eerste race van het nieuwe seizoen in de DTM-klasse. Deze zal worden verreden op het circuit van Hockenheim. Hans Jürgen Abt: ”Ik weet dat ik niet erg vroeg kom met dit bericht, maar als Michael Schumacher interesse heeft zullen we het zeker gaan bepraten. Met onze partners en sponsoren zal het zeker wel rondkomen. Het is een droom om Mika en Michael nog een keer tegen elkaar te zien rijden.”