Liefst zoenen met Pitt en Love Hewitt

In een Amerikaanse poll over wie men het liefste zou kussen zijn Brad Pitt en Jennifer Love Hewitt er als nummers 1 uitgekomen. De 20-jarige Jennifer Love Hewitt, bekend van de thriller 'I Know What You Did Last Summer' en de serie 'Party Of Five', kreeg 22% van de stemmen. Ze werd op de voet gevolgd door zangeres/actrice Jennifer Lopez, die 21% van de stemmen kreeg. Derde werd actrice Cameron Diaz, die tegenwoordig overigens geen blond, maar bruin haar heeft.

Bij de mannen was de overmacht van Brad Pitt groot, hij kreeg 33% van de stemmen. Hij werd gevolgd door Bruce Willis met 19% en Cuba Gooding Jr., van de film Jerry Maguire, met 10%.

Op de vraag welke acteur of actrice men het liefste zou bellen met nieuwjaar kwam Runaway Bride actrice Julia Roberts er als favoriet uit, gevolgd door Tom Hanks. Toen de vraag werd gesteld van wie men het liefste een Kerstliedje zou ontvangen antwoordde de meeste mensen Shania Twain, Latino-zanger Ricky Martin werd tweede.

Brad Pitt (in Fight Club) en Jennifer Love Hewitt, favo kus(-)ster.

Submitter:  Bron: <a href="http://<a href=http://www.bbc.co.uk/ target=_new>BBC</a>" target="new" class="bron"><a href=http://www.bbc.co.uk/ target=_new>BBC</a></a>