Roef is mijn seksslaaf, Heleen niet



Aan:Danny
Van: SunChaser

Betreft: Roef is mijn Seksslaaf

Hey Danny,

Je had het hete nieuws vast al gehoord in de media, maar het is waar. Roef is mijn seksslaaf. Het zorgde voor nogal wat beroering in media en terecht. Roef is sinds hij met Marian heeft gebroken dé muzikale belofte van de toekomst. Vergeet de Toppers, Jan Smit en Borsato. Roef gaat straks wel 100x de ArenA vullen. En nu kwam zomaar uit dat Roef een SM-sletje is. Weet jij misschien wie zijn mond heeft voorbijgepraat? Ik verdenk Gerard Joling er van, die voelt de hete adem van Roef in zijn nek.

Het is trouwens toeval dat Roef mijn seksslaaf is geworden. Ik liep hem zeven jaar geleden letterlijk tegen het lijf. Hij kwam net uit de Hennes & Mauritz en botste tegen me op. Ik liet mijn tas vallen en Roef zakte meteen op zijn knieën om de tas op te rapen. Ik zei: 'dat is je geraden bitch', waarna hij heel erg geil opkeek naar me. 'Heb ik je toestemming gegeven me aan te kijken', riep ik en hij keek weer naar de tegels. Zo heb ik hem drie uur laten zitten, terwijl ik aan de overkant een kop koffie ging drinken.

Heb jij trouwens veel seksslaven? Ooit ging het gerucht dat jij een S&M-zolder had laten maken om ongehoorzame Forum Admins af te tuigen. Is dat waar? Heb jij Nicky opgetakeld aan haken? Ikzelf ben overigens alleen van de Sadistische kant. Onderdanig zijn is niks voor mij, daar word ik kriegel van. Ik pak liever zelf die zweep. Het zijn denk ik mijn negerroots, ergens zit nog een gen in mij die is geslagen door de blanke overheerser op de plantage.

Ik heb je trouwens niet gezien bij de H&M. Het was nog een heel gedoe maar uiteindelijk heb ik drie kledingstukken van Cavalli weten te bemachtigen. Ik stond vooraan bij de deur maar werd uiteindelijk op de roltrappen ondersteboven gelopen door een kudde huisvrouwen die allemaal die sletterige tijgerprintkleding wilde. Ik heb maar wat gepakt en blind afgerekend. Letterlijk, want mijn bril was vermorzeld door tweeduizend schoenen. Thuis kwam ik erachter dat ik een string in tijgerprint heb , maat M, een paar sokken en een rokje. Schade: 239 euro. Helaas past het me niet. Weet jij nog iemand die deze maten heeft, anders zet ik het vanmiddag te koop in Vraag&Aanbod.

Tot slot het schokkende nieuws van Heleen van Royen die een male-whore heeft besteld. Dat snap je toch niet hè, dat zo’n elegante en verfijnde dame betalen moet voor seks. Maar even serieus. Dat die aandachtshoer een gigolo besteld zal me echt een rotzorg zijn. Wat een hypocriete slet is ze ook. Dat ze niet met die schaap van een Ton wil neuken snap ik wel, die slist alle geilheid weg, maar who cares dat ze een Rob van Oudkerkje uithaalt. Ze deed het voor dat blad van haar, de Heleen, na de Linda, de Mathijs, de Gullit, de Tina, de Felderhof en de Rost van Tonningen het zoveelste egoproject van een BN’er om mensen geld uit de zak te kloppen. En ze mocht het nog declareren ook. Maar goed, Heleen van Royen is uit Nederland vertrokken om ze het hier preuts en bekrompen is. Maar je geforceerd presenteren als een lekkere stoute moeder is wel erg jaren zeventig. Gelukkig woont ze nu in Portugal. Dat zet me aan het denken trouwens. Zes maanden geleden is Maddy verdwenen. Je weet wel, die kleuter die door haar moeder is volgestopt met slaappillen zodat mams lekker tapas kon eten. Die moeder Kate is blijkbaar zo goed in het verstoppen van lichamen, als ze dat nu ook eens zou doen met Heleen. Ik zorg wel voor een alibi.


Grtz Stefan

PS: Ben jij al benaderd voor een glossy? De Danny. Klinkt nu al leuk.