Win schandalige prijzen van Er Ist Wieder Da

Wat als Hitler vandaag weer op zou duiken? De meest besproken film van het jaar is een bizarre komedie waarin het ondenkbare gebeurt.

De Führer is terug. Zeventig jaar na zijn vermeende dood wordt Adolf Hitler wakker naast zijn voormalige bunker, nu ergens in een Berlijnse woonwijk. De oorlog is voorbij, zijn partij is verdwenen en zijn geliefde Eva is er niet om hem gerust te stellen. De Duitse samenleving is zo multicultureel dat hij niets herkent. Maar verrassend genoeg begint Hitler een nieuwe carrière op TV en internet omdat hij als briljante komediant wordt gezien. Ook al is hij wel degelijk de echte en is er niets veranderd aan zijn ideeën. Er Ist Wieder Da (vertaald als 'Daar is hij weer') is gebaseerd op de bestseller van Timur Vermes die in meer dan 40 landen uitkwam en maanden op nummer 1 stond in de lijsten van o.a. Der Spiegel en The Times. 

In samenwerking met Dutch Filmworks mag FOK! 4 pakketten weggeven met daarin 2 vrijkaartjes om de film te gaan zien en het boek in de Nederlandse vertaling ('Daar is hij weer'). Om kans te maken, hoef je alleen maar het goede antwoord te geven op deze vraag:

Hoe heette de echtgenote van Adolf Hitler?

- Eva Weiss

- Eva Schwarz

- Eva Braun

- Eva Grunn

Geef je antwoord voor 4 december door via deze link. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.