Theater en CD: Love me just a little bit more

Het Verhaal
De Musical 'Love me just a Little bit more' is voorzien van de liedjes van de Dolly Dots. Het verhaal heeft er echter helemaal niets mee te maken. De musical gaat over Lisa, die door de scheiding van haar ouders naar een andere school moet. Op haar nieuwe school wordt ze geïntroduceerd door haar nieuwe buurjongen Kick (Paul Boereboom), een grappenmakende rebel, op slag verliefd op Lisa en tevens de verteller van het verhaal. Ze maakt kennis met Tim (Charly Luske), een jongen die weigert te accepteren dat hij gedumpt is door de oppervlakkige Melanie (Froukje de Both), en vastberaden is om haar hoe dan ook terug te krijgen. Melanie is daarentegen allang niet meer geïnteresseerd in Tim, maar vastberaden met haar twee vriendinnen Amanda en Tina een zanggroepje te beginnen. Eén klein probleempje: ze kunnen niet zingen!



Lisa wil graag naar het concert van Madonna, maar loopt helaas een kaartje mis. Dan biedt Tim haar de kans om een backstage pas voor Madonna te krijgen, maar daarvoor in ruil moet ze wel doen alsof ze de nieuwe vriendin van Tim is, die hoopt op die manier Melanie voor hem terug te winnen. Lisa stemt in met een zakelijke overeenkomst waarbij zij de innig verliefde vriendin van Tim zal spelen in ruil voor een kaartje en een backstagepasje voor het popconcert. Er wordt een nep liefdesromance gespeeld die natuurlijk vèrstrekkende gevolgen heeft voor beide hoofdrolspelers...

De musical is een product van Princess Entertainment Group van Aad Ouborg. Jawel, dezelfde man die vroeger de wafeltangen voor het haar introduceerde met in de reclames de dames Dots. Vanwege de jarenlange samenwerking tussen de Dolly Dots en Princess is het dus niet zo vreemd dat juist deze Princess Entertainment Group de musical produceert.