Theater: Holiday on Ice - Hollywood

Holiday on Ice presenteert dit jaar de nieuwe show "Hollywood". Van 21 oktober tot en met 9 januari doet Holiday on Ice tien steden aan verspreid over het hele land.

Hollywood biedt een kijkje achter de schermen van de meest populaire genres uit de filmwereld in een spectaculaire mix van prachtige kostuums, acrobatiek, meeslepende muziek en kunstrijden op het hoogste niveau.

De ijsvloer is omgebouwd tot een ware filmset, waarop de schaatsers op geheel eigen wijze de rol van een bekende filmheld vertolken en op speelse en geraffineerde wijze de droomfabriek tot leven brengen.In het eerste deel van de show volgen adembenemende stunts uit de actiefilms, stijlvolle filmiconen uit de jaren '20 en '30, een dynamische medley uit de muziekfilms van de tachtiger jaren, elkaar in hoog tempo op. Het tweede deel van de show werkt toe naar de meest krachtige climax van de afgelopen jaren: een eigentijdse, bruisende 'Can-Can' uitvoering, gevolgd door een oogverblindende 'science fiction'-finale.

De cast van "Hollywood" bestaat uit een internationaal schaatsgezelschap van 50 schaatsers uit 18 verschillende landen. De ijsvloer is omgebouwd tot een ware filmset, waarop de schaatsers op geheel eigen wijze de rol van een bekende filmheld vertolken. Zo zijn de Amerikanen Michael Chack en Alicia Cavanaugh als Marlon Brando en Audrey Hepburn te zien en presenteert de Fransman Julien Bouchard een swingende interpretatie van Elvis Presley.Meer informatie: www.holidayonice.nl