Beautynieuws Augustus 2003

Twee bekende kledingmerken die inmiddels ook hun sporen op het gebied van cosmetica wel hebben verdiend, lanceren een nieuwe geurlijn. Mexx brengt Pure Life, een lekkere lijn voor zowel dames als heren met als motto 'geniet van het leven'. Esprit introduceert de damesgeur Life, gestoken in een heel mooi multi-colour flesje.




Het najaar staat voor de deur, en dus ook vervelende probleempjes als kloofjes en droge handen. Gelukkig zijn er heel wat nieuwe handcrèmes, die de ergste schade hopelijk kunnen voorkomen. Ook aan zeep is gedacht, want wist je dat je per dag 20 tot 25 keer je handen wast?

Van links naar rechts: Dove Silk Liquid Handwash, die je handen verzorgt als je ze wast, een handcrème van Lucky Chick die net zo vrolijk ruikt als de verpakking eruit ziet, Garnier Cocoonhands handcrème en tenslotte Dove handcrème, eentje voor overdag en eentje voor 's nachts. Die laatste bevat miniscule blauwe balletjes met verzorgende bestanddelen, heel grappig om te zien.


Om nog een beetje in zomerse sferen te blijven, sluiten we af met 2 producten die je zomerse bruine velletje nog mooier maken. Links op de foto zie je de Body Treatment Spray uit de Anti-Blemish Solutions lijn van Clinique. Aan deze lijn besteedden wij eerder in dit Beautynieuws al aandacht, maar hier ging het om, zoals zo vaak bij middeltjes tegen pukkeltjes, producten voor het gezicht. Deze spray is juist geschikt voor je rug en borststreek, twee plekken waar puistjes nog wel eens hardnekkig aanwezig kunnen zijn. Het flesje met de goudkleurige gel is van Boots 17, en laat je huid in de nadagen van de zomer nog even heerlijk stralen.


Wil je meer weten over de in dit Beautynieuws genoemde producten, zoals bijvoorbeeld de verkoopprijs of waar je de producten kan kopen, mail dan even naar pluisje@fok.nl. Volgende maand vind je hier natuurlijk weer een nieuwe editie van het Beautynieuws, maar voor het zover is zetten we eerst de kinderen eens uitgebreid in het zonnetje. Op 13 september plaatsen we een hele grote Kinderspecial, met zowel verzorgingsproducten als speelgoed en boekjes.