Game review: Sacrifice

Graphics
De graphics van Sacrifice veroorzaken een groot deel van de vreemde, buitenaardse, sfeer van het spel.
Het spel stroomt over van grafische details en kleur. Overal zijn lekker felle, opvallende kleuren voor gebruikt.
Vooral de animaties van de verschillende karakters en wezens zijn lovenswaardig, ze zitten vol met schitterende details.
Als je bijvoorbeeld ziet hoe een sac doctor de ziel van een gevallen vijand steelt en mee neemt naar je tempel om geofferd te worden, zul je verbaasd staan over de aandacht voor detail.
Veel van de grafische opties zijn instelbaar zodat ook de wat minder bedeelden onder ons het spel soepel kunnen spelen.

Ook zijn de magische spreuken, vooral die op de hogere niveau's erg indrukwekkend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aardbevingen, wervelwinden, uitbarstenden vulkanen en meteorietregens.

Het enige wat valt aan te merken op de graphics is dat de textures van het landschap niet altijd helemaal naadloos op elkaar aansluiten, dat is zonde maar het zal je maar zelden opvallen.

Geluid
Aan het geluid van Sacrifice valt ook niet veel aan te merken, de geluidseffecten zijn prima en vooral met de wat indrukwekkendere effecten kun je je subwoofer weer even een flinke workout geven.

De stemmen van de goden en andere karakters zijn gedaan door professioneel klinkende acteurs en zijn nooit irritant. Het enige wat wel eens gebeurt is dat meerdere karakters door elkaar heen praten omdat je wat te snel speelt.

Alleen de muziek is niet veel bijzonders, maar gelukkig irriteert deze ook niet.