Feyenoord-fan liet vrije dag bij titel contractueel vastleggen

Sommige Feyenoord-fans moesten veel moeite doen om vrij te krijgen voor de huldiging van de Rotterdamse ploeg gistermiddag, zo niet Ed Claassens. De Enschedeër heeft namelijk contractueel vastgelegd dat hij een vrij dag zou krijgen als Feyenoord kampioen zou worden.

Claassens' baas, Giels Brouwer, vertelde aan AD Sportwereld hoe de afspraak tot stand was gekomen. "Ed was zeer gewild op het moment dat wij hem naar ons bedrijf wilden halen. Als blufje kwamen we toen op een extra vrije dag bij een titel van Feyenoord, en een week vrij bij het winnen van de Europa League of Champions League. Dat gokje durfden wij wel aan. Het werkte: Ed is fanatiek Feyenoord-fan en koos voor ons", aldus de baas van SciSports.

Volgens Brouwer geloofde Claassens heilig in de titel, hij was er al het hele seizoen mee bezig: "Hij telde vanaf de zomer af op een bord: nog 32, nog 31, nog 30 weken tot de Coolsingel." Vandaag kwam de Feyenoord-fan tevreden aan op zijn werk. "Hij heeft z'n Feyenoord-shirt nog steeds aan", zo vertelde de SciSports-baas.

Ed Claassens kon gisteren lekker door feesten (Pro Shots / Dennis Wielders)
Ed Claassens kon gisteren lekker door feesten (Pro Shots / Dennis Wielders)