China op FOK!

In 2009, toen je voor een euro nog anderhalve dollar kreeg, is de doorstart gemaakt met het Chinese webshop- en gadgets topic. Voor de users van FOK! ging een nieuw tijdperk van start, waarin elke beginneling begon met de aanschaf van de LED Pig om vervolgens over te stappen naar het grote spul, zoals telefoons, tablets, quadcopters, actioncams, ip-cams, speakers, powerbanks en ander spul dat nu nog ergens in een kast ligt.

343 topics verder is het hele Chinashoppen voor veel users uitgegroeid tot een dagelijkse bezigheid. Voor elk Europees product is wel een Chinese variant te vinden die maar de helft kost, en dat is voor ons Hollanders aantrekkelijk. Naast het Chinese webshopstopic hebben we nu topics voor smartphones, tablets en android sticks en mediacenters.

Ook zien we op het forum veel reviews van de producten die gekocht zijn voorbijkomen, en het is zonde om daar niets mee te doen.

Natuurlijk hebben we de reviews van de SJCAM SJ5000+ van Downstar, de Xiaomi ants xiaoyi smart camera van tokko1 en de uitbreiding van de smartwachtcollectie van RobertNL met de Vidonn X6.

Daarnaast staat ook Shiznuts bekend om zijn laagdrempelige/toegankelijke posts. Zie bijvoorbeeld de bluetooth speaker shootout en zijn uitleg over vliegmasjiens.

In de komende periode zullen de mooiste reviews naar de Frontpage toe komen, met dank aan de users die ze gemaakt hebben. Ook zullen we kijken op welke manier we kunnen samenwerken met de webshops in China om jullie nog meer te bieden.ledpig
Het eerste wat elke beginneling koopt, de ledpig.